Print this page

Užite si premium Vianoce, DIGI rozdáva fit hodinky k balíku Premium

Spoločnosť DIGI si na Vianoce pripravila pre zákazníkov darček – ku každému novému balíku Premium FIT hodinky úplne zadarmo. Zákazníci balíka Premium si môžu vychutnať širokú ponuku viac ako 100 programov pre celú rodinu. V rozšírenom balíku nechýbajú filmové, detské, dokumentárne či športové programy. Fanúšikov svetového športu potešia zápasy Ligy majstrov UEFA, Premier League, La Ligy, Serie A aj Bundesligy a množstvo ďalších športových prenosov. 

Široká ponuka programov a fit hodinky ako darček

Počas vianočnej kampane DIGI odmeňuje FIT hodinkami nových, ako aj existujúcich zákazníkov, ktorí si objednajú balík Premium. Ponuka platí na satelitnej aj káblovej televíznej službe do konca januára. Rozšírený balík Premium obsahuje 107 programov, z toho 43 v HD, a jeho súčasťou sú aj programy, ktoré u konkurencie nenájdete.

Zákazníci si môžu vychutnať až 14 športových programov vrátane Premier Sportu a Nova Sportu. Najmenších divákov určite poteší až 11 detských kanálov vrátane Ťuki TV. K dispozícii sú aj obľúbené programy Discovery, Eurosport či dokumentárny BBC Earth a mnohé ďalšie. To všetko už od 14,60 EUR mesačne a bez viazanosti.

Oproti balíku Štandard môžu zákazníci získať 41 programov navyše s doplatkom iba 5 EUR.

Najlepší svetový šport a zápasy Ligy majstrov

Športoví fanúšikovia si v DIGI aj naďalej prídu na svoje. V balíku Premium si vychutnajú dávku toho najlepšieho svetového futbalu v podobe zápasov Ligy majstrov UEFA, Premier League, La Ligy, Serie A aj Bundesligy. Ponuka svetového športu sa vysiela až na 14 športových programoch, súčasťou ktorých sú športové programy Premier Sport 2 a Nova Sport 3 a 4.

Informácie o kampani nájdete na www.digislovakia.sk/premiove-vianoce-2021 alebo infolinke 0850 211 112.

DIGI Slovakia – televízia a internet bez viazanosti