Print this page

Majiteľ TA3 uvažuje o spustení ďalšieho kanála Ilustr. foto: TA3

Úrad priemyselného vlastníctva zaregistroval začiatkom mája nové ochranné známky TA3 Docu, TA3 Retro, TA3 Plus, TA3 News a TA3 Doku, informuje český portál Digitální rádio. Nový majiteľ TA3 Michal Voráček potvrdil, že nevylučuje spustenie ďalšej tematickej stanice. 

 

„S manažmentom TA3 o tom v súčasnej dobe uvažujeme. Mal by to byť doplnok hlavného kanála. Jeho zameranie by som nechcel aj vzhľadom na konkurenciu prezrádzať,“ povedal pre Digitální rádio český podnikateľ Voráček, ktorý chystá v TA3 veľké zmeny.

„Určite nechceme stáť vďaka rastúcej konkurencii na jednom mieste. Známky sú iba okrajovou záležitosťou. Je to zlomok z toho, čo sa pripravuje,“ povedal Voráček. V tejto súvislosti si už skôr objednal služby britskej poradenskej spoločnosti Innovation Media Consulting Group. „Jej úloha je kľúčová,“ popísal Voráček s tým, že pôjde o prechod na spravodajskú spoločnosť v celom spektre. „Túto zmenu a prechod chceme uskutočniť v horizonte niekoľkých mesiacov, roku až dvoch,“ priblížil Voráček, ktorý potvrdil, že by mohol vzniknúť ďalší kanál. Detaily však v tejto chvíli nechce prezrádzať, a nie je tak isté, či vyššie uvedené ochranné známky s ňou súvisia, píše Digitální rádio.