Print this page

Foto: Slovak Sport.TV Foto: Slovak Sport.TV

Televízny kanál Slovak Sport.TV3 spustil 16. septembra 2013 vysielanie. Nový športový program od nitrianskej spoločnosti Slovak Sport.TV je zameraný na zahraničné a domáce športy.

 


Bude prinášať prenosy zo zámorskej NHL, českej Gambrinus ligy, NHL magazín a ďalšie relácie. Chce ponúknuť aj menšinové športy ako basketbal, hádzanú, volejbal, či hokejovú 1. ligu.
"Stanica Slovak Sport.TV3 je dostupná v širokouhlom formáte 16:9 vo vysokom HD rozlíšení. Jej vysielanie je šírené výhradne len na území Slovenska, prostredníctvom siete DVB-T vysielačov Mux miestny spoločnosti AVIS a cez IPTV a niektorých káblových operátorov," píše web power.szm.com.

Odporúčame aj: Podrobnosti o Slovak Sport.TV3


Vysielanie cez DVB-T vysielače bude postupne realizované v týchto lokalitách: Banská Bystrica K56, Bratislava K32, Galanta K29, Levice K52, Nitra K54, Nové Zámky K40, Trnava K49, Zvolen K42, Žilina K56 a v príprave sú vysielače pre Košice, Prešov a Michalovce K48.
„Slovak Sport.TV3 neplánuje zaradiť UPC, Plustelka, freeSAT a Skylink. Vysielateľ poskytne súhlas satelitnému poskytovateľovi iba v tom prípade, ak bude stanica dostupná iba pre slovenských divákov," píše Žive.sk. Podľa webu stanica bude dostupná na Slovak Telekom (Magio TV), Digi Slovakia, Swan, Satro, Orange, Slovanet, Orange, DSI Data a u ďalších.
Na facebookovej stránke spoločnosti sa objavili kritické reakcie na nedostupnosť stanice. „Treba atakovať operátorov, aby Slovak Sport zaradili a vysielali ho v plnej kvalite," odporúča šéf Slovak Sport na facebooku.