Print this page

SledovanieTV pridáva do svojej ponuky videotéku Starmax OD Ilustr. foto: SledovaniTV

SledovanieTV rozširuje svoju ponuku o filmy a seriály z VOD videotéky Starmax OD. Zákazníci tak získajú od septembra prístup k viac ako 1000 titulom, každý týždeň navyše budú pribúdať ďalšie.

Ponuku služby SledovaniTV, najväčšieho alternatívneho poskytovateľa IPTV u nás, od septembra rozšíri filmy a seriály z videotéky Starmax OD. Všetci zákazníci k nej budú mať v septembri prístup úplne zadarmo, od októbra si ju budú zakúpiť na prvý mesiac za 1 Kč a potom za 99 Kč mesačne.

Starmax OD ponúka viac ako 1000 snímok rôznych žánrov. Na výber sú komédie, drámy, horory, české klasiky, rozprávky aj animované filmy. Každý týždeň sa môžu zákazníci tešiť na novú porciu titulov. Od 1. septembra bude Twilight sága: Svitania, Requiem pre bábiku či Cesta Samuraja. Od 9. septembra potom Posledná aristokratka, Hodinárov učeň, Vlk z Wall Street alebo Levie srdce.

Prístup k filmom je veľmi jednoduchý, k dispozícii budú priamo na webe alebo v aplikácii SledovanieTV v sekcii Filmy. Nie je teda potrebné sťahovať ďalšiu aplikáciu, alebo sa registrovať zvlášť. Priamo v obchode na portáli SledovanieTV je tiež možné získať prístup do videotéky.

„Mám radosť z nášho partnerstva so Starmaxom. Vďaka tomu môžeme našim zákazníkom priniesť skutočne veľkú porciu obsahu. Videotéka Starmax OD doplní dve súčasné VOD služby, ktoré môžu naši zákazníci využiť v našej platforme SledovanieTV. Spolu s Edisonline OD a FilmBox OD tak budú mať používatelia prístup k viac 1500 filmom a seriálom z českej i zahraničnej produkcie,“ hovorí marketingový manažér spoločnosti SledovanieTV Matěj Čičák.

Ani v septembri neprídu všetci užívatelia služby SledovanieTV o pravidelnú dávku promo kanálov. Celý mesiac nájdu vo všetkých základných balíčkoch kanály Sport 1, Sport 2 a dokumentárnu stanicu Love Nature, a to rovno v rozlíšení 4K.

Sledovanie TV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 200 televíznych kanálov a cez 100 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pauzovať, pretáčať, služba umožňuje tiež spätné zhliadnutie v dĺžke až 30 dní či prepínať medzi jazykovými stopami, titulkami aj rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. SledovanieTV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 120-hodinový priestor pre záznam televízneho programu.

Aplikácia SledovanieTV je dostupná v celom rade rôznorodých zariadení. Stiahnuť ju je možné pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a tiež od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor). Ďalej v televíziách a set-top boxoch so systémom AndroidTV od akéhokoľvek výrobcu (napr. Sony, Philips, Sharp, Thompson). Novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je aj podpora Chromecastu a Apple TV.

Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Skrátka neprídu ani majitelia telefónov s operačným systémom Windows, či mobilov značky Huawei a Honor. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádia. Sledovanie TV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v SR, ale v celej Európskej únii.

SledovanieTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 700 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na Slovensku a sústredí sa na expanziu do zahraničia.