Print this page

Potvrdené: Najnovšia televízia zo skupiny Markíza končí

Zábavná televízia Fooor sa nedožije ani roka.

 

 

Televízia Fooor končí. Vo vedení Markízy padlo rozhodnutie, že štvrtá televízna stanica ukončí vysielanie. Televízia ukončenie TV Fooor pre Omédiách.com potvrdila. Vysielať by mala už len do konca roka. „Sme presvedčení, že je lepšie mať popri Markíze dve silnejšie ako tri menšie stanice, a to ako z ekonomického hľadiska, tak aj z pohľadu pozicioningu skupiny," povedala pre Omédiách.com hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová.

Televízia začala vysielať 25. februára ako v poradí už štvrtá televízna stanica skupiny: po Markíze, Doma a Dajto. Zábavné sitkomy, reprízy starých zábavných programov a seriálov sa neuchytili. Televízia má po ôsmich mesiacoch podľa údajov PMT/TNS SK podiel okolo 1 percenta v kategórii 12+.

Medzi najsledovanejšie relácie patrili reprízy Priateľov, Fraiser, Dva a pol chlapa. „ Diváci o svoje obľúbené programy neprídu, väčšina z nich sa presunie na Dajto, ktorá sa bude profilovať ako filmová a comedy stanica. Kultové seriály ako Priatelia a Frasier sa budú vysielať na Doma," dodala Tóthová.