Print this page

Ďalšia novinka JOJ prežila len deň Foto: JOJ

Reality šou o hľadaní partnerky pre vybraného ženícha skončila skôr, ako si ženích stihol adeptky poobzerať.

 


Foto: JOJLen nedávno televízia JOJ avizovala štart novej reality šou Láska na celý život. A hneď po tom, ako odštartovala, ju JOJ ruší. Televízia chcela v licencovanej zoznamovacej relácii nájsť nevestu pre svojho ženícha Juraja, ktorého si vyhliadla vo svojej vlastnej reality šou Mama, ožeň ma! „Romantická zoznamovacia šou" sa mala vysielať každý piatok o 21:50. Na obrazovke sa objavila len raz.

 

V piatok mal byť odvysielaný druhý diel. Vedenie televízie novú reláciu z programu stiahlo a neobjaví sa už ani najbližšie týždne.  Namiesto Lásky na celý život sa v programe posúvajú akčné filmy, ktoré nasledujú po tejto relácii.

„S romantickou zoznamkou Láska na celý život počítame v roku 2014. O jej opätovnom nasadení do vysielacej štruktúry budeme divákov včas informovať," povedala hovorkyňa JOJ pre Pulska.sk.

Nový projekt vychádzal z licencovaného formátu americkej stanice NBC Age of Love. „Každý týždeň bude skupina zajačikov a zrelých žien bojovať o priazeň Juraja," avizovala v upútavke televízia. Súťažiť malo 14 žien, ktoré boli rozdelené do dvoch kategórií - na mladšie dievčatá a staršie dámy. Každý týždeň si mal Juraj pozvať jednu či dve na súkromné rande a na konci dňa jednu zo žien vylúčiť. Takýmto postupom sa mal dopracovať k vyvolenej.

Je to druhá z noviniek tejto sezóny, ktorá na obrazovke predčasne skončila. Rovnaký osud mal aj seriál Klan. Z 50 dielov seriálu sa odvysielali len tri. Posúvala sa po televíznych staniciach aj Súdna sieň, v programe sa presúvali a redukovali VyVolení, aj Geissenovci.

Odporúčame aj: Klan prežil len tri dni