Print this page

JOJ má ďalší nový seriál, s Čobejovou Foto: JOJ

Televízia JOJ po seriáli Dedičstvo, nevydarenom štarte seriálu Klan vyťahuje ďalšiu novinku. Tentokrát seriál z mafiánskeho prostredia.

 


 „V televízii Joj už intenzívne pracujeme na nakrúcaní ďalej seriálovej novinky. Tento raz sa môžete tešiť na skutočne netradičný príbeh, aký ste v našich seriáloch ešte prežiť nemohli," oznámila dnes televízia.

 

Hlavnou hrdinkou seriálu s názvom Tajomstvo rodiny bude Michaela Čobejová, ktorej muž je prepojený na podsvetie. Novinka bude o tom, ako sa v takej rodine žije. V súvislosti so seriálom sa spomína aj názov Vdova

Seriál sa už aktuálne nakrúca a na obrazovkách by sa mal objaviť začiatkom roku 2014.

„Ide o adaptáciu originálneho holandského námetu Penoza. Vlastníkom licencie je spoločnosť Endemol," povedala PR manažérka televízie Joj Lucia Kulihová. Okrem Čobejovej v Tajomstve rodiny si zahrajú Marián Miezga, Elena Podzámska, Juraj Rašla či Milo Kráľ.

Odporúčame aj: Ďalšia novinka JOJ prežila len deň

Televízia JOJ má za sebou nie veľmi podarený štart nových formátov. Po troch dieloch stiahla 50 dielny seriál Klan, po premiérovej časri zoznamovaciu reality šou Láska na celý život, VyVolených zredukovala a posunula k polnoci.

Odporúčame aj: Medzi novinkami JOJ v roku 2014: Noví Susedia aj Profesionáli

Foto: JOJ