Print this page

JOJ zverejnila reakciu Sklovskej na kritiku čitateľov a médií Foto: Nová scéna

Potom, ako televízia JOJ zverejnila mená poroty X Factor, spustila sa kritika čitateľov na JOJ za výber Sisy Lelkes Sklovskej ako porotkyne. JOJ sama na svojom webe píše o negatívnych reakciách, rozoberá, či je alebo nie je Sklovská kontroverzná a prináša jej reakciu.

 

 

Odhalenie poroty prvej série X Factoru vyvolalo u divákov vlnu rôznorodých reakcií na sociálnych sieťach. Najviac zo všetkých sa skloňovalo meno speváčky Sisy Lelkes Sklovskej, píše JOJ, ktorá takto sama využíva kritické reakcie čitateľov smerom k Sklovskej na propagáciu šou. "Niektorí z vás dokonca tvrdia, že účinkovanie slovenskej divy v speváckej súťaži je dôvodom na to, aby si X Factor nezapli," napísala na svojom webe televízia, ktorá priniesla aj reakciu speváčky: „Kreslo porotkyne v projekte X Factor vnímam ako profesionálnu výzvu a zodpovedný záväzok zároveň. Som pripravená zverenej skupine odovzdať absolútne maximum skúsenosti a pripravená na akékoľvek reakcie, či už pozitívne alebo negatívne," povedala Lelkes Sklovská.

Foto: JOJ

JOJ o Sklovskej píše, že "je mnohými považovaná za jednu z kontroverzných tvárí slovenského šoubiznisu." A pýta sa na to speváčky: „Spev sa stal neoddeliteľnou súčasťou môjho života a považujem sa v prvom rade za speváčku. Nálepkou kontroverzie sa nezaoberám," odpovedá Sklovská.

Odporúčame aj: Porota X Factoru je kompletná aj so Sisou Lelkes Sklovskou

Kritiku priniesli aj médiá, nekompromisný bol český web extra.cz, speváčku zhodnotil ako: "Vyzobanou slunečnici Sisu Sklovskou...u nás polozapomenutá, kdysi věčně céčková pěnice, která v posledních letech zmizela u sousedů, kde se provdala za tamní komickou figurku mediálního a pojišťovacího zákulisí Juraje Lelkese (62), který se jí stará o kšefty."