Print this page

TA3 chystá debatu všetkých kandidátov s Petrom Bielikom

TA3 venuje prezidentským voľbám viacero relácií.

 


Vysielanie televízie TA3 o blížiacich sa prezidentských voľbách, sa začína v utorok 18. februára.

 

Relácie spojené s prezidentskými voľbami bude moderovať Peter Bielik, Ľuba Oravová, René Medzihradský a Daniela Piršelová.

Špeciálne Témy dňa (utorok 18. februára – piatok 7. marca)
Spolu 14 predvolebných Tém dňa každý pracovný deň postupne predstaví všetkých uchádzačov o post prezidenta. Po úvodnom osobnostnom profile kandidátov ich názory a programy v rozhovoroch priblížia Bielik a Oravová.

Predvolebná nedeľa V politike (nedeľa 9. marca)
Posledná nedeľa pred voľbami bude patriť relácii V politike so všetkými kandidátmi. V historickej budove SNR s nimi bude diskutovať Bielik.

Posledné predvolebné analýzy (10. – 12. marca)
Posledné dni pred začiatkom predvolebného moratória budú na TA3 patriť analýzam a prognózam. Rozhovory s politológmi, sociológmi a analytikmi zhodnotia výstupy všetkých kandidátov v dovtedajšom vysielaní TA3, ako aj ich aktuálne šance. Moderujú Bielik a Piršelová.

Volebné štúdio live (sobota 15. marca)
Od 22. hodiny bude volieb špeciálne volebné štúdio s Bielikom, Oravovou a Reném Medzihradským. Priebežné výsledky a ich analýzy po polnoci nahradia prvé neoficiálne výsledky sčítania hlasov a s nimi i mená víťazov prvého kola.

Deň po – V politike s víťazmi prvého kola (nedeľa 16. marca)
Popri oficiálnom potvrdení výsledkov Ústrednou volebnou komisiou Bielik a Ľuba Oravová predstavia víťazov alebo víťaza prvého kola prezidentských volieb. V prípade druhého kola volieb bude vysielanie piatej voľby prezidenta v histórii Slovenska pokračovať ďalej na TA3.