Print this page

Rozboril bude mať v novej relácii Bezáka Foto: ČT a Markíza

Jedným z hostí novej relácie Rozborila, ktorá bude plniť želania, bude odvolaný trnavský arcibiskup Róbert Bezák.

 

 

Prítomnosťou Bezáka v chystanej relácii sa pochválil Vilo Rozboril na Facebooku. „Skutočnou osobnosťou je človek, ktorý svojim životom a prácou dokáže ovplyvniť veľa ľudí. Človek, ktorý sa dokáže porozprávať so štátnikmi i so študentkami na zmrzline. Ktorý dokáže strhnúť svojou prirodzenosťou. Hosťom našej novej relácie bude i Mons. Róbert Bezák," napísal na svojej fanstránke Rozboril.

Známy moderátor Markízy sa po polročnej prestávke vráti na obrazovku. O pár mesiacov, možno už v lete, v televízii JOJ odštartuje nová relácia o plnení snov, ktorú bude Rozboril pripravovať s darcovským portálom ľudiaľuďom.sk.

Viac: Rozboril ohlásil štart novej relácie

Podstatou relácie bude plnenie snov, nielen chorým, chudobným, ale aj ostatným ľuďom. Na príprave relácie spolupracuje Rozboril s Petrom Nuňézom. Bezák priťahuje médiá. V TA3 mal po odvolaní svoju reláciu.

Róberta Bezáka odvolali z čela Trnavskej arcidiecézy v lete 2012. V decembri 2013 Róbert Bezák odišiel do kláštora redemptoristov v Bussolengu neďaleko Verony. V tamojšom kláštore začal život rehoľníka.