Print this page

Kraus o Ficovi: Neznámeho lúzra si už pozývať nebudem

Moderátor Jan Kraus pozval dvakrát do relácie Roberta Fica. Ten dvakrát sľúbil, dvakrát neprišiel. Kraus ho teraz označil za "lúzra."

 

 

Moderátor a herec Jan Kraus, ktorý má roky vlastnú talkshow v Česku a najnovšie aj na JOJ, mal v relácii mnoho známych aj menej známych hostí, medzi ktorými boli aj vrcholoví politici. Niekoľkokrát sa pokúšal dostať do relácie aj premiéra Roberta Fica, ten dvakrát prisľúbil, no nedošiel.

Prvýkrát mal byť hosťom relácie na Prima vo februári 2012. „Čo nám povie Robert Fico o afére Gorila, ktorá hýbe Slovenskom?" Avizovala televízia Prima reláciu na Facebooku. Premiér sa pre chorobu ospravedlnil a na natáčanie neprišiel.

Aj minulý rok bol pozvaný a pozvanie prijal. Mal byť hosťom v relácií, ktorá sa pre Primu natáčala v hoteli Grand Jasná. Hotel predával na šou s premiérom ešte pár dní pred termínom lístky, premiér údajne sľúbil, no nakoniec neprišiel.

Viac: Fico mal byť hosťom hotelovej šou

Kraus aktuálne má talkshow, ktorá sa vysiela na Prime aj slovenskej televízii JOJ. Kraus na otázku, či pozve Fica opäť, na adresu dvojnásobného slovenského premiéra povedal: „Ne, kněz třikrát nekáže, to promarnil. Od ty doby je na sestupu. Kdo ví jak dopadne. Neznámého lúzra si tam už nebudu zvát," povedal Kraus pre JOJ.