Print this page

RTVS nevadí, že jej moderátor bude mať u konkurencie dennú reláciu Foto: JOJ

Moderátor Martin Nikodým moderuje pre RTVS Milujem Slovensko a bude moderovať aj dennú reláciu Tiposu na JOJ.

 

 

Nikodým bude onedlho moderátorom aj novej súťažnej relácie na JOJ s názvom TV šanca. Súťaž sa bude vysielať denne a JOJ ju pripravuje v spolupráci s Tiposom.
To, že bude tvárou oboch televízií, vedeniam nevadí. „Dohodol som sa s vedeniami televízii a vedenia sa dohodli medzi sebou, že je to tak v poriadku," povedal Martin Nikodým.

Formát pripomína český kvíz „Tajenka". V súťaži budú kandidáti na výhru hádať tajničku. Televízia avizuje, že z TV šance "neodíde nikto s prázdnymi rukami, každý si odnesie minimálne vecné ceny".

Odporúčame aj: Maskoti Smeru sú roky tvárami RTVS

Nikodým v lete moderoval pre RTVS Naj dedinku Slovenska, proti ktorej sa ohradila JOJ. Naďalej bude pokračovať v moderovaní hlavného jesenného formátu RTVS Milujem Slovensko. To, že jeden z hlavných moderátorov RTVS bude denne na obrazovke konkurenčnej televízie, vedeniu nevadí, ostane tvárou aj relácie Milujem Slovensko: "Martin Nikodým nie je interným zamestnancom RTVS, s moderátorom spolupracujeme formou externej zmluvnej spolupráce. RTVS vzhľadom na obmedzené finančné prostriedky nezvykne vstupovať do zmlúv, ktoré garantujú exkluzivitu jednotlivých tvárí a umelcov, ako je to bežné v prípade komerčných televízií," povedala Dominika Šulková z RTVS.