Print this page

Zápasy Ligy majstrov pôjdu ďalšie sezóny na Digi TV a Magio TV Foto: Liga majstrov

Skupina Slovak Telekom dnes oznámila, že po dvoch rokoch vysielania nakúpila TV práva na zápasy UEFA Ligy majstrov aj na nasledujúce tri sezóny.

Futbalová súťaž bude pokračovať na TV staniciach DIGI Sport. Dostupné budú pre zákazníkov Magio TV i DIGI TV.

Zápasy UEFA Ligy majstrov sú vysielané na troch TV staniciach: DIGI Sport 2, 3 a 4. Diváci môžu sledovať tri zápasy naživo v utorok i stredu a 10-minútové zostrihy zo všetkých zápasov hracieho dňa, ktoré budú nasledovať hneď po skončení Štúdia Ligy majstrov.

Slovak Telekom získal televízne práva na UEFA Ligu majstrov na nasledujúce tri sezóny (t.j. 2015/2016, 2016/2017 a 2017/2018). Pokračovať bude naďalej aj v slovenskom televíznom vysielaní všetkých ostatných stretnutí daného kola. Tri zápasy v hrací deň sú vysielané naživo, ostatné v plnom rozsahu zo záznamu.


Vysielanie UEFA Ligy majstrov na TV staniciach DIGI Sport 2, 3 a 4 bude dostupné pre všetkých zákazníkov DIGI TV. Všetci zákazníci Magenta 1 resp. zákazníci so službou TV L a XL budú mať tieto kanály k dispozícii bezplatne.


Slovak Telekom ponúkne možnosť sledovania zápasov UEFA Ligy majstrov aj v mobilnej aplikácii Magio GO. Pri Magio TV (IPTV vysielaní) môžu zákazníci sledovať všetky TV stanice DIGI Sport aj v HD rozlíšení.