Ktorý politik bol v lete najviac na obrazovke? Víťaz je jednoznačný

Print this page

Ktorý politik bol v lete najviac na obrazovke? Víťaz je jednoznačný Foto: Omédiách.com

Robert Fico, Igor Matovič, Andrej Danko, Andrej Kiska? Ktorý si v lete získal najväčšiu priazeň televízií?

 


Medan.sk sa pozrel na to, ktorý z vybraných politických predstaviteľov bol v lete od 1. júla do 15. augusta najčastejšie medializovaný v televíznom spravodajstve.

Ďaleko najväčší priestor vo všetkých televíziách mal premiér Robert Fico. Vo spravodajstvách sa vyskytol 228-krát, prvý bol vo všetkých televíziách. Na druhom mieste s výrazným odstupom skončil Igor Matovič (OĽANO), pričom zaznamenal len o 5 výstupov viac ako prezident Andrej Kiska. Matovič skončil na druhom mieste aj v spravodajských reláciách TV Markíza a TV JOJ.

Prezident Andrej Kiska sa umiestnil v sledovaných reláciách na treťom mieste. Viac priestoru a druhé miesto zaznamenal v spravodajstve RTVS.

Na štvrtom mieste skončil predseda strany Sieť Radoslav Procházka, v médiách sa prezentoval častejšie ako Ján Figeľ, Béla Bugár či Pavol Frešo.
V prvej dvanástke nie je ani jedna žena. Eva Babitzová (Šanca), ktorú si všimol Medan.sk, síce patrí medzi politikov, ktorí majú dnes najviac bilbordov, so svojou stranou v médiách priestor nedostala.

Pozrite si poradie vybraných politikov v jednotlivých televíziách

 


Sledované zdroje: Správy RTVS o 16:00, Správy RTVS o 19:00, Noviny TV JOJ o 12:00, Noviny TV JOJ o 17:00, Noviny TV JOJ o 19:30, Krimi, Televízne noviny TV Markíza o 17:00, Televízne noviny TV Markíza o 19:00, Hlavné správy TA3 o 12:00, Hlavné správy TA3 o 18:30.

.