Print this page

Bývalá moderátorka Markízy kandiduje do parlamentu Foto: Markíza

Podpora od Borisa Kollára, keď s ňou Markíza náhle rozviazala spoluprácu, nebola náhodná.

 

 

Martina Šimkovičová mala už v tomto období moderovať Televízne noviny. No nestalo sa tak. V televízii Markíza náhle skončila, po kontroverzných statusoch na Facebooku.
Aktuálne sa objavila ako trojka na kandidátke nového politického hnutia Sme rodina Borisa Kollára. Dvojkou je Milan Krajniak, ktorý stojí za Konzervatívnym výberom.

Odporúčame aj: Šimkovičová odchádza z Markízy, po kontroverzných statusoch na Facebooku

Štvorkou na kandidátke je bývalý predseda strany športovcov, Peter Marček, ktorý ponúkol svoju stranu Kollárovi a päťka je Petra Krištúfková, bývalá partnerka Kollára, s ktorou má dcéru, nie je to jeho aktuálna partnerka. Kandidátku novej strany zverejnil web topky.sk.

Strana Borisa Kollára vznikla len nedávno.

Viac: Boris Kollár ide do politiky so stranou Sme rodina

Šimkovičová sa mala na jeseň vrátiť do moderátorského kresla hlavnej spravodajskej relácie TV Markíza Televízne noviny. Markíza si to s ňou však rozmyslela po jej kontroverzných komentároch v súvislosti s jej aktivitou na Facebooku. Moderátorka zdieľala texty a fotky, ktoré boli namierené proti utečencom. Napríklad: „Už idú..., pripravte im nejaké ubytovanie, plnú penziu, vreckové a vyfešákujte dcérenky, nech sa u nás nenudia... Ešte taká poznámka... kde majú ženy a deti?"

Je možné, že sa objaví onedlho na obrazovke novej IN TV v spravodajstve, ktoré bude televízii dodávať bývalý zakladateľ Slobodného vysielača.