Print this page

S expertmi v ZUNO môžete ušetriť refinancovaním stovky eur

Po rozšírení počtu kontaktných miest na Slovensku prichádza banka s týmto konceptom aj v Českej republike.

 

 

ZUNO banka odštartovala novú kampaň, ktorej cieľom je podnietiť k zamysleniu sa nad možnou úsporou pri pôžičkách. Ich refinancovaním je totiž možné okamžite si znížiť mesačné splátky a ušetriť aj na celkovom preplatení starého úveru.

„Snažíme sa ľuďom na rovinu povedať, že ušetriť sa dá jednoducho a rýchlo. Nejde pritom len o pár drobných, pretože celková úspora môže v konečnom dôsledku dosiahnuť stovky eur. A práve táto skutočnosť je podľa spoločných prieskumov s agentúrou GfK najsilnejším argumentom pre prenesenie úveru," komentuje kampaň Ewa Golińská, marketingová expertka online banky ZUNO.

V aktuálnom televíznom spote ZUNO banka pokračuje v osvedčenom koncepte, postavenom na reklamnom tíme. Ten sa tentokrát opäť spoločne zamýšľa nad vhodnou kampaňou na prenesenie úverov.

Podmienky refinancovania

ZUNO ako dlhodobý expert na REFINANCOVANIE ponúka tri stabilné úrokové sadzby podľa výšky úroku na starej pôžičke. Úroková sadzba v ZUNO začína na 6,9 % ročne, pričom klient už vopred vždy vie, aký úrok dostane.

Úroky sú uvedené v % ročne. Pri REFINANCOVANÍ viacerých úverov vám úrokovú sadzbu vypočítame podľa toho úveru, z ktorého vám ostáva splatiť najviac. RPMN: Výška PÔŽIČKY 4 000 €, poplatok za poskytnutie 0 €, doba splácania 54 mesiacov, mesačná splátka 86,38 €, fixná úroková sadzba 6,90 % p.a., celková splatná čiastka 4 664 €, RPMN 7,12 % p.a. Je potrebné mať v ZUNO otvorený ÚČET za 0 €.

Bližšie informácie môžu záujemcovia získať na www.zuno.sk/uvery/refinancovanie-pozicky/

ZUNO prichádza s kontaktnými miestami aj v Českej republike

Po rozšírení počtu kontaktných miest na Slovensku prichádza ZUNO s týmto konceptom aj do Českej republiky. U západných susedov banka na ich prevádzkovaní spolupracuje so spoločnosťou Chytrý Honza v rámci konceptu Chytré adresy. Tie kombinujú online svet s offline distribúciou finančných produktov.

Kontaktné miesta v ČR sú pre klientov dostupné v Liberci, Plzni, Prahe, Českých Budějoviciach a na dvoch miestach v Ostrave. Plán predpokladá otvorenie minimálne dvoch desiatok týchto kontaktných miest v ČR do konca tohto roka.

V Kontaktných miestach si klienti môžu otvoriť účet, požiadať o pôžičku alebo refinancovanie, získať zabudnuté klientske číslo, alebo požiadať o obnovu prístupov do internet bankingu.