4ka rozširuje svoju mobilnú ponuku o tri nové modely Xiaomi

4ka rozširuje svoju mobilnú ponuku o tri nové modely Xiaomi Ilustr. foto: 4ka

 Začiatok júla prináša okrem skutočných letných prázdnin aj novinky v ponuke mobilného operátora 4ka. Na svoje si prídu milovníci značky Xiaomi, ktorá posilnila svoje rady rovno o tri zaujímavé modely.

Zákazníci sa tak môžu tešiť na highendový 5G mobil Xiaomi Mi 11 256 GB, neuveriteľne ľahký mobil Xiaomi Mi 11 Lite 5G 128 GB dostupný vo verzii 5G alebo veľmi obľúbený Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB.

Každý z uvedených mobilných telefónov značky Xiaomi poskytuje nadštandardnú výbavu v podobe poriadnej dávky výkonu, veľkého displeja, špičkového fotoaparátu či extra veľkej batérie, ktorá poskytne dostatočnú energiu na celý deň.

Rýchly darček za vysvedčenie, ktorý poteší rodiča aj študenta?
Pre rodičov, ktorí ešte nestihli odmeniť svoje deti za vysvedčenie, ponúkame riešenie v podobe kombinácie niektorých z mobilných telefónov značky Xiaomi a mesačného paušálu.

"Všetci sme boli mladí a letné prázdniny boli pre nás veľkým dobrodružstvom, ktoré sme si chceli patrične užiť. Pokiaľ chcete mať prehľad o svojich deťoch a vždy vedieť, kde sú bez výhovorky, že mám pokazený mobil, alebo mi došli dáta a nevedel som sa ti ohlásiť, naša ponuka môže poslúžiť ako obojstranne výhodný darček. Vaše deti si užijú nový mobil s dátami a vy budete s nimi stále v spojení. V prípade mladších ročníkov cez rodičovské nastavenia v mobile im dokážete takto na diaľku monitorovať ich letnú aktivitu," uviedla Andrea Čagalová, senior manažérka pre produkt a propozície.

Najvýhodnejšie kombinácie noviniek Xiaomi a paušálu SLOBODA 100+ poskytnú dostatočne veľký objem dát až 11 GB v SR (z toho 3,78 GB v EÚ) na tie najkrajšie letné zážitky, ktoré sa dajú zdieľať s kýmkoľvek a odkiaľkoľvek:

• Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB Onyx Gray a paušál SLOBODA 100+ = 19,60€ / mesačne na 30 mesiacov
• Xiaomi Mi 11 Lite 5G 128 GB Truffle Black a paušál SLOBODA 100+ = 22,60€ / mesačne na 30 mesiacov
• Xiaomi Mi 11 256 GB Midnight Gray a paušál SLOBODA 100+ = 37€ / mesačne na 30 mesiacov

"Rodičia, ktorí sa rozhodnú potešiť svoje deti kombináciou mobilného telefónu Xiaomi a vhodného paušálu, sa nemusia obávať narušenia mesačného rozpočtu. Práve naopak, v kombinácii mesačných platieb za mobil spolu s našimi paušálmi SLOBODA dokážu ušetriť viac oproti rovnakej konkurencii, zároveň majú voľnosť a slobodu vo výbere paušálu aj počtu mesačných platieb od 12 – 18 – 24 – až 30 mesiacov,” dopĺňa Andrea Čagalová
Letná ponuka mobilných telefónov okrem noviniek od Xiaomi prináša aj zlacnenie niektorých ďalších modelov vychýrených značiek ako Apple, Huawei, Motorola či Samsung.

Aktuálne nájdu zákazníci v ponuke až 20 mobilných zariadení renomovaných svetových výrobcov vrátane dvoch tabletov značiek Apple a Lenovo.

Kompletná ponuka všetkých mobilných zariadení operátora 4ka je dostupná na www.4ka.sk, z ktorej si vyberie naozaj každý.