Do čela SCR design prichádza Milan Čanky

Do čela SCR design prichádza Milan Čanky Foto: SCR

Skupina firiem združených pod značku SCR group prechádza významnými organizačnými zmenami. Doterajší kreatívny riaditeľ spoločnosti SCR interactive Milan Čanky sa s účinnosťou od 1. septembra 2024 stáva CEO jej sesterskej spoločnosti SCR design.

Cieľom organizačných zmien je transformácia spoločnosti na digitálne dizajnové štúdio, ktoré bude efektívne prepájať UX/UI služby s kreatívnymi, strategickými a brand službami, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„Verím, že Milanov nástup našim klientom prinesie ešte lepšie a efektívnejšie štúdio, ktoré bude promptnejšie reagovať na potreby trhu a prinášať inovatívne a moderné riešenia. Prajem mu všetko najlepšie a som presvedčený, že SCR design posunie vpred,“ uviedol spolumajiteľ a jeden zo zakladateľov SCR group Pavol Kubán. 

SCR design sa pod vedením Milana Čankyho zmení na digitálne dizajnové štúdio, ktoré prepojí prípravu a tvorbu UX/UI služieb s kreatívnymi, strategickými a brandovými službami.

„Mojím cieľom je zaručiť klientom špičkové služby na najvyššej úrovni. V SCR design chcem pokračovať v budovaní profesionálneho a skúseného tímu, ktorý bude klientom pomáhať so správnym nastavením smerovania ich značiek. Primárne sa budeme zameriavať na existujúce UX/UI služby, development webov a vývoj digitálnych produktov, ktoré budeme efektívne prepájať s tvorbou komunikačných stratégií, tvorbou firemných identít spoločností a inými kreatívnymi službami z nášho portfólia.“ dodal Milan Čanky.