Na pozíciu hovorkyne SaS sa vracia Katarína Svrčeková

Na pozíciu hovorkyne SaS sa vracia Katarína Svrčeková Foto: SaS

Na pozícii hovorcu strany Sloboda a solidarita je zmena.

Zo strany odchádza hovorca Róbert Buček. „Chcem vás informovať, že na vlastnú žiadosť ukončujem dnešným dňom svoje pôsobenie v pozícii hovorcu strany Sloboda a Solidarita (SaS) z osobných dôvodov,“ napísal dnes novinárom.

Zo SaS pred niekoľkými dňami odišlo deväť z 20 poslancov, ktorí budú kandidovať za Demokratickú stranu. Novou hovorkyňou je Katarína Svrčeková, ktorú v minulosti odvolala Republiková strana SaS po tom, ako v nej získala väčšinu skupina okolo Ľubomíra Galka. Svrčeková sa tak na svoju pozíciu vracia.

Svrčeková bola hovorkyňou strany od roku 2013. V minulosti pôsobila v armáde ako príslušníčka Vojenskej spravodajskej služby. Je známa z kauzy tunelovania VSS, kde ju kvôli tejto kauze šikanovali.

Kontakt pre novinárov na hovorkyňu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., 0908 044 875