Poštová banka venuje svoj mediálny priestor pozdravom pre starých rodičov, odznejú na TV JOJ (VIDEO)

Poštová banka venuje svoj mediálny priestor pozdravom pre starých rodičov, odznejú na TV JOJ (VIDEO)

Poštová banka sa rozhodla výsť v ústrety tým, ktorí nemôžu byť so svojimi blízkymi a trpia nedostatkom sociálneho kontaktu. Venuje svoj mediálny priestor v televízii pozdravom pre starých rodičov.

V čase, keď nemôžeme udržiavať fyzický kontakt s blízkymi, využívame rôzne online platformy. K sociálnych sieťam a video chatom však nemajú prístup všetky generácie. Mnohým ľuďom sa tak život obmedzil na štyri steny a ich jedinou spoločnosťou je televízia a rádio.

„Ako jediná slovenská banka máme široké portfólio klientov rôzneho veku. Vďaka našej najväčšej sieti obchodných miest však bývajú naozaj v každom kúte Slovenska a nebudú sa môcť vidieť ani počas blížiacich sa Veľkonočných sviatkov. Aj preto sme sa rozhodli zapojiť do projektu „Pozdravíčko“, ktorý vznikol v spolupráci s kreatívnou agentúrou Ponyhouse s.r.o. a mediálnou agentúrou Media and Digital Services a.s., vďaka ktorému si rodiny budú môcť poslať odkaz priamo cez televízne kanály JOJ Group," povedala head of marketing Poštovej banky Silvia Wenderlová. Banka venovala svoj reklamný priestor, ktorý využije pre poslanie pozdravu cez projekt Pozdravíčko. "Od 16. apríla 2020 ho budeme napĺňať videami Slovákov, ktorí chcú potešiť svojich rodičov a starých rodičov. Nahraté video odkazy, ktoré im adresujú, môžu posielať cez microsite www.pozdravicko.sk,“ dodáva Wenderlová.

„Uvedomujeme si, že situácia, pre nikoho z nás, nie je ľahká a s Veľkonočnými sviatkami sa umocňuje potreba návštevy našich najbližších. Aj my v Poštovej banke máme rodičov a starých rodičov, s ktorými sa kvôli pandémii nemôže stretávať, aby sme ich neohrozili, a ktorí nám chýbajú. Sme presvedčení, že psychická pohoda našich blízkych a naše vzťahy sú teraz omnoho dôležitejšie ako biznis,“ hovorí Lýdia Žáčková, hovorkyňa Poštovej banky.