7 trendových topánok pre neho a pre ňu, ktoré je možné vidieť túto zimu

7 trendových topánok pre neho a pre ňu, ktoré je možné vidieť túto zimu Foto: Envato Elements

Táto sezóna praje zimným topánkam! Počas leta dizajnéri nelenili a vyrobili nádherné kolekcie zimných topánok pre mužov i ženy. Nespočetné modely, farebné variácie a často atypické detaily vás budú baviť. Baviť vás bude aj to, že si z ponuky zimných topánok hravo vyberiete do športových i elegantných outfitov. Prinášame vám prehľad 7 trendov zimných topánok pre ňu i pre neho, ktoré sa túto sezónu nosia.

Aké sú módne trendy v zimnej obuvi?

1. Dámske UGG – milované i zatracované 

Pamätáte si na topánky, ktoré nosili vaše staré mamy? Presne tento typ obuvi je momentálne veľkým hitom. Môžeme o zatracovaných i milovaných UGG polemizovať, ale pravda je, že ich nosia všetky celebrity a milujú ich aj bežné ženy. Mužom sa síce UGG topánky nepozdávajú a nepovažujú ich za sexi, ale každá žena musí uznať, že sú veľmi pohodlné. Oblečte si k nim teplákovú súpravu, ako kontrast dlhý kabát a môžete sa dať rovno odfotiť do módneho žurnálu.

2. Dámske členkové čižmy – k slim nohaviciam ideálne

Dámske zimné topánky tesne po či nad členky sú opäť veľmi pohodlné na nosenie. Pozor si však musíte dávať na to, čo k nim nosíte. K slim nohaviciam sú ideálne, ale čo sukne? Dajú sa k členkovým čižmám nosiť sukne? Dajú, no musia mať dĺžku nad kolená alebo naopak maxi dĺžku. Iné strihy by s členkovými čižmami opticky skrátili nohy. K sukni vždy voľte členkové čižmy na opätkoch. Členkové čižmy sú in v hnedej a béžovej farbe.

3. Dámske vysoké čižmy nad kolená – ženské a praktické

Vysoké čižmy nad kolená už dávno nepatria len do nočných klubov. Oceníte ich, ak musíte do práce nosiť sukne a behať po vonku len v pančuchách vás nebaví. V práci čižmy vymeníte za lodičky, ale vonku vás príjemne zahrejú. Vysoké čižmy sú ženské. Skvele vyzerajú v čiernej farbe a so zipsom.

4. Dámske zateplené tenisky – pre milovníčky športu

Ani v zime sa nemusíte vzdať svojho obľúbeného športového štýlu. Stačí len, aby ste klasické tenisky vymenili za zateplené. Kožušinka pretŕčajúca nad lemom tenisiek je veľmi efektný prvok. Veľmi štýlové sú tiež tenisky na platforme s teplou stielkou. Outfit doplňte teplákmi alebo boyfriend džínsami a dlhou bundou pod kolená.

Foto: Envato Elements

Páni, hľadáte módne zimné topánky? Kúpte si tieto modely

5. Pánske chelsea čižmy – pre elegánov

Chelsea čižmy sa vyrábajú v prevedení pre mužov aj ženy. Ide o čižmy, ktoré majú strih po členky a absentujú na ich akékoľvek ozdoby a rušivé prvky. Ich najvýraznejším znakom sú elastické časti po bokoch topánky. Vďaka všitej elastickej časti sa chelsea pánske čižmy jednoducho obúvajú a sú pohodlné na nosenie. Ich celistvý dizajn je vhodný na nosenie k elegantným nohaviciam a kabátom. Odporúčame kúpiť chelsea pánske čižmy na https://eobuv.sk/c/panske/cizmy-a-ine v čiernej alebo tmavo hnedej farbe.

6. Pánske členkové čižmy – univerzálna zimná obuv

Obuv na viazanie siahajúce po členky je pre mužov must have z dôvodu, že tieto topánky je možné kombinovať do rôznych outfitov. Členkové pánske čižmy vyzerajú skvele s džínsami i teplákmi či jogger nohavicami. Keďže majú nižší strih, sú ľahké a neprekážajú ani pri celodennom nosení. Tieto čižmy sa zväčša zaväzujú na šnúrky a vo vnútri sú zateplené. Ich podrážka býva nižšia. Farbu členkových čižiem zvoľte podľa štýlu vášho šatníka.

7. Pánske klasické čižmy – super na dlhé prechádzky

Keď chcete chodidlá poriadne zahriať a budete sa zdržiavať vonku dlhšie, kúpte si klasické pánske čižmy. Ich strih siaha nad členky. Zapínanie býva na šnúrky i na bočný zips. Podošva čižiem je prispôsobená chladnejšiemu počasiu, čiže je hrubšia. Vo vnútri pánskych čižiem je všitá kožušinka. Klasické čižmy sa hodia do mesta a vyzerajú dobre s džínsami.