Pohoda s veľkou inováciou. Zálohu za vratné poháre vráti vďaka Slovenskej sporiteľni priamo na kartu

Pohoda s veľkou inováciou. Zálohu za vratné poháre vráti vďaka Slovenskej sporiteľni priamo na kartu Foto: Slovenská sporiteľňa

V pobočkách Slovenskej sporiteľne si lístok za náramok stihlo dopredu vymeniť 3590 ľudí, traja z nich získajú 200-eurové vreckové. Najväčšia digitálna banka prinesie na festival ešte väčšiu platobnú pohodu. Tento rok vďaka 137 platobným terminálom, ekasám a technologickej novinke.

Na Pohode už doba kešu skončila. Kým v roku 2018 si ešte dve tretiny ľudí vyberalo na festivale peniaze z bankomatu a iba tretina platila bezhotovostne (575-tisíc eur si vybrali z bankomatu vs. 295-tisíc eur, ktoré zaplatili bezhotovostne), vlani to už bolo 8 % ku 92 % (iba 100-tisíc eur z bankomatu versus vyše milióna cashless) v prospech platieb kartou, mobilom či hodinkami. Vďaka spolupráci so Slovenskou sporiteľňou na Pohode doba kešu dávno skončila. 

Čokoľvek teda budú chcieť návštevníci kúpiť alebo vybaviť, postačí im karta, mobil či hodinky. Tento rok totiž prináša Slovenská sporiteľňa na Pohodu nové technologické riešenie  – zálohu za vratné poháre dostanú ľudia naspäť na kartu. A to najneskôr do dvoch pracovných dní. V spolupráci s Global Payments budú môcť návštevníci vrátiť na jedenkrát najviac šesť pohárov a to až na šiestich stanovištiach.

Aj na keš postačí mobil

Ak budú návštevníci festivalu potrebovať hotovosť, napríklad vyrovnať sa s priateľmi, budú si ju môcť vybrať z bankomatu v blízkosti Arény Slovenskej sporiteľne. Na výber hotovosti odporúča sporiteľňa využiť primárne mobil, s výberom cez mobilnú aplikáciou George je tak možné úplne minimalizovať riziko straty a zneužitia karty.

„Na Pohode sa snažíme ľuďom spríjemňovať festivalový život. Do pondelka si vymenilo lístok za náramok v pobočkách Slovenskej sporiteľne 3590 ľudí. Vyhnú sa tak čakaniu pri vstupe na festival. Platobnú pohodu prinesieme vďaka 137 terminálom, ekasám a technologickej novinke,  ktorú sme vyvinuli spolu s naším technologickým partnerom Global Payements exkluzívne pre trenčiansky festival. Zálohu za vratné poháre predajcovia vrátia návštevníkom naspäť na kartu. Vďaka terminálom a vracaniu hotovosti na kartu významne zrýchľujeme obsluhu v gastro zóne. Našou ambíciou je priniesť v blízkej budúcnosť úplne bezhotovostné riešenie,“ vysvetľuje Dáša Juríková, riaditeľka Brand Hubu Slovenskej sporiteľne.

Bezhotovostné platby sa stali za posledné dva roky najoceňovanejšou partnerskou službou Slovenskej sporiteľne. Dostali najlepšie hodnotenie. Možnosť platiť kartou, mobilom či hodinkami vyzdvihuje až 70 percent návštevníkov. Je to podľa nich najlepšia aktivita Slovenskej sporiteľne na Pohode.

Letisko sa mení na ihrisko

V zóne Slovenskej sporiteľne bude vládnuť zábava aj chill v štýle lunaparku. Návštevníci si užijú výhľad zo šesť metrov vysokého mosta, kolotoč,  cukrovú vatu a veľa zaujímavých fotopointov, streetballové ihrisko, stena odkazov či maľovanie vlastných motívov na šiltovky. V prípade priaznivého počasia platí pozvanie na let novým teplovzdušným balónom.

Viac informácií o pohodových aktivitách nájdete na www.slsp.sk/pohoda