Lokálny tím Konektoru povedie Kateryna Kovaľová

Lokálny tím Konektoru povedie Kateryna Kovaľová Foto: Konektor

Komunikačná agentúra Konektor rozširuje svoj slovenský tím a ponuku služieb. Novou výkonnou riaditeľkou je Kateryna Kovaľová, ktorá bude zodpovedná za vedenie lokálneho tímu.

Kateryna Kovaľová pôsobí v komunikačnej branži od roku 2007. Skúsenosti získala v slovenských PR agentúrach, naposledy riadila komunikačné oddelenie MV SR.

„Konektor nie je na slovenskej PR scéne nováčikom a má všetky predpoklady pre upevnenie svojej pozície na trhu a rast. Klienti si uvedomujú význam integrovaného prístupu a kladú dôraz na komunikáciu v online prostredí, kde ich zákazníci trávia stále viac času. Silnou stránkou Konektoru je schopnosť tvoriť komplexné komunikačné riešenia, ktoré úspešne prepájajú tradičné PR s digitálom, content a influencer marketingom. Presne cielené kampane sú odpoveďou na tlak na efektivitu komunikácie zo strany klientov,“ povedala Kateryna Kovaľová, Managing Director Konektor SR.

Česká komunikačná skupina Konektor je na trhu 20 rokov a je členom siete nezávislých komunikačných agentúr Eurocom Worldwide. Pod svojou značkou ponúka integrované komunikačné kampane zahŕňajúce PR, reklamu, digitálny marketing, spoluprácu s influencermi,  lobbying a eventy. Ku kľúčovým klientom na Slovensku patria Stock, Strabag, AMC Networks International, Oriflame, Playstation.

„Podpora slovenského Konektoru odzrkadľuje našu snahu o využitie synergie medzi českou a slovenskou pobočkou a tiež rozvoj ponuky služieb pre spoločných klientov. Chceme byť najlepšou agentúrou nielen v kreativite, ale aj v efektivite a servise. Som rád, že sa Kateryna stane súčasťou Konektoru. Prináša dlhoročné skúsenosti v PR, ako aj energiu pre realizáciu projektov v nových oblastiach trhu pre SR,“ dodáva Jaroslav Duroň, Partner agentúry Konektor.