Nová Vinea vás vynesie do oblakov, priamo nad Bratislavu

Nová Vinea vás vynesie do oblakov, priamo nad Bratislavu

Ubehlo už 40 rokov, odkedy bol v roku 1974 na trh uvedený obľúbený hroznový nápoj Vinea. Tá si okamžite získala srdcia slovenských, českých, ale aj zahraničných spotrebiteľov. Pri príležitosti osláv svojho okrúhleho jubilea Vinea prekvapuje svojich milovníkov celkom unikátnym konceptom. Predstavenie novinky, menej sladkého, no stále rovnako hroznového nápoja VINEA LAJT, sa totiž odohrá vysoko v oblakoch, priamo nad Bratislavou.

 

 

„Novinka Vinea lajt bez pridaného cukru, s rovnakým podielom hroznovej šťavy sa pije s ľahkosťou, a pre túto jej vlastnosť sme sa rozhodli brať život ešte viac „lajt", vysvetľuje brand manažérka značky Vinea, Zuzana Netíková. Od stredy 18. júna až do soboty 21. júna 2014 Vinea lajt vynáša ľudí – a to doslova – do oblakov prostredníctvom unikátneho eventu s názvom „Vinea v oblakoch". Ten sa teší celosvetovej obľube a najnovšie si ho môžu užiť aj milovníci jedinečných zážitkov na Slovensku.

Zariadenie pozostávajúce zo žeriavu a špeciálne upraveného stola na pohodlné vychutnávanie si zážitku z krásneho výhľadu i osviežujúceho nápoja je umiestnený na parkovisku pri bratislavskom nákupnom centre Eurovea.

 

Na príprave tohto jedinečného konceptu sa spolupodieľal aj partner – reštaurácia Mercado, ktorá verným zákazníkom a držiteľom MedusaCard ponúkne večerný variant konceptu aj spolu s ochutnávkou menu a vína pod taktovkou šéfkuchára Martina Korbeliča. Martin pripravil špeciálne trojchodové ochutnávkové menu pozostávajúce z dvoch nových a jedného existujúceho jedla v Mercade. Kedže Martin pripravuje úplne nový jedálny lístok v reštaurácii Mercado, verní zákazníci a držitelia MedusaCard budú tak môcť ako vôbec prví ochutnať nové chute Mercada.

„Vinea v oblakoch" je v časoch od 13:00 do 18:00 hod voľne prístupná pre všetkých s výškou nad 140 cm a váhou do 140 kg. Stačí prísť na parkovisko pred Euroveou a nechať sa vyniesť do výšin, kde je život ľahký a hroznový. Celá ochutnávka za špeciálne upraveným stolom trvá približne 15 min.

 

 

Skupina Kofola

Kofola ČeskoSlovensko je súčasťou skupiny Kofola, jedného z najvýznamnejších výrobcov nealkoholických nápojov so siedmimi výrobnými závodmi na štyroch trhoch strednej a východnej Európy. Celkovo skupina Kofola zamestnáva 2 200 ľudí, z toho na Slovensku 350 ľudí. Do produktového portfólia spoločnosti patrí tradičný kolový nápoj s originálnou receptúrou Kofola, pramenitá voda Rajec, rad ovocných nápojov a sirupov Jupí, hroznový nápoj Vinea, detské nápoje Jupík, energetické nápoje Semtex a ďalšie tradičné československé značky Snipp, Chito, Top Topic, Citro Cola a Citronela. Najnovšími inováciami sú čerstvé ovocné a zeleninové šťavy Ugo a hrejivé nápoje Natelo.

V licencii vyrába a distribuuje nápoje RC Cola, Orangina a Pickwick, vo februári roku 2013 sa Kofola stala výhradným distribútorom značiek Evian a Badoit pre Českú a Slovenskú republiku. V tomto roku spoločne s ďalším tradičným výrobcom ETA spustila predaj konceptu na výrobu značkovej domácej limonády Bublimo.

 

Reštaurácia Mercado

Reštaurácia Mercado je už druhou reštauráciou skupiny Medusa Group v nákupnom centre Eurovea. Energia, vône, chute a tradície modernej mestskej tržnice, živá 11 metrová stena z bio byliniek a kvetov, pohodová a jedinečná atmosféra, skvelá hudba. Čo sa týka ponuky, reštaurácia Mercado je synonymom zdravia a čerstvosti. Bio produkty a bio suroviny, vždy čerstvé ingrediencie, premyslený výber domácej, mediteránskej a orientálnej kuchyne, vegetariánske aj bezlepkové jedlá. V nápojovom lístku reštaurácie Mercado nájdete domáce limonády, tradičné malinovky z domácich bio sirupov, cocktaily z čerstvých štiav, jogurtové smoothies ale aj organické, bio alebo kosher vína.