RTVS bude mať novú talkšou, moderovať ju bude bývalá PR manažérka rádia Lumen

RTVS bude mať novú talkšou, moderovať ju bude bývalá PR manažérka rádia Lumen Foto: Omediach.com

Rádio Slovensko prichádza s novou talkšou.

Na Rádio Slovensko začína nová talkšou s názvom Hosť Andrey Poláčkovej. Každý pracovný deň po 13:00 v nej moderátorka Andrea Poláčková bývalá PR manažérka rádia Lumen, privíta zaujímavého hosťa.

Poslucháči si vypočujú nielen príbehy ľudí, ale aj tém, o ktorých budú hostia rozprávať. Pôjde o rôznorodé názory z oblasti umenia, kultúry, vedy, techniky, inovácií, charity, filantropie a ekológie. Nezabudne sa ani na medziľudské vzťahy alebo charitu, píše RTVS v tlačovej správe.

Foto: RTVS

„Každý hosť vždy na úvod ponúkne niekoľko inšpiratívnych myšlienok a nepoznaných odpovedí na otázky. Rozhovory budú príjemným popoludňajším spestrením vysielania Rádia Slovensko,“ povedal šéfdramaturg Rádia Slovensko Milan Urbaník.

„Nemusíte byť slávni, aby ste mali zaujímavý príbeh. Pozývať, samozrejme, budeme i známych ľudí, pretože sú pre mnohých inšpiráciou. Verím, že sa nám podarí poslucháčov obohatiť, podnietiť ich záujem dozvedieť sa nové veci, spoznať životy iných ľudí a prostredníctvom ich odpovedí si vytvoriť názor na rôzne témy a súčasné fenomény,“ povedala moderátorka talkšou Andrea Poláčková.

Andrea Poláčková v minulosti pracovala v Radio Slovakia International, TV JOJ. Podľa profilu na linkedin bola Poláčková donedávna PR manažérkou Rádia Lumen a je stále PR manažérkou spoločnosti KOOL4 Solutions.