Adela vo Fun rádiu nekončí

Foto: RTVS Foto: RTVS

„Po internete sa šíria správy, že Adela vo Fun rádiu končí. Pravdou je, že po novom sa od septembra nebude objavovať pravidelne vo vysielaní, ale naďalej zostáva „fun rádio – positive" a bude spolupracovať na niektorých projektoch," napísalo rádio v tlačovej správe.


K zmene dochádza na podnet Adely a vychádza z jej momentálneho vnútorného nastavenia. Adela má pocit, že jej misia v Rannej šou je naplnená. Je to jej súkromné rozhodnutie, ktoré Fun rádio rešpektuje.
„Nikto mi neublížil, neodmietam komerčné akcie, odmietala som len Superstar, lebo sa to už nikam neposúva a ja tým pádom tiež nie. Tu som už tiež cítila isté osobné naplnenie, ale netvrdím, že je to odchod navždy z Fun rádia. Teraz to tak prišlo a netreba veci siliť, ani definovať svoju osobu cez nejakú úlohu v spoločnosti. Získam trochu odstup, nadýcham sa iného vzduchu a neviem vôbec presne, čo budem robiť. Ale keď vytvorí človek priestor, niečo nové príde," povedala Banášová pre Aktuality.sk.

Adela je vo Fun rádiu, ktoré je určené hlavne pre mladé publikum, najdlhšie spomedzi všetkých moderátorov – 15 rokov, z toho 7 rokov vysiela Rannú šou. Ide o denný záväzok spojený so skorým ranným vstávaním a želaním Adely je oddýchnuť si od tohto kolobehu.

„Málokedy si idem ľahnúť tak neskoro, že mi ráno budík rozpíli hlavu. Zaspávam o desiatej a teším sa z toho, lebo mám kvalitný spánok, ktorý na život potrebujem. Nie som typ, čo ťahá od nevidím do nevidím. Sedem rokov sme vysielali od siedmej, potom už od šiestej. Začiatky boli ťažké, posunula som sa o dve hodiny - lebo sme zároveň nabiehali na letný čas... Moje telo si na to, pravdupovediac, nikdy nezvyklo. Ale kvôli rádiu som vstávala relatívne bezbolestne," povedala Adela pre Plus 7 dní.

Od septembra bude Rannú šou Fun rádia moderovať Junior a Marcel – zohraná a mimoriadne obľúbená dvojica známa z popoludňajšieho vysielania, ktoré spolu vysielajú od novembra 2009. Vďaka talentovanému a zábavnému moderátorskému duu Junior a Marcel, bude môcť Fun rádio naďalej vysielať najzábavnejšiu Rannú šou.