Kampaň k mocnej optike od O2 je inšpirovaná známou piesňou od Richarda Müllera (VIDEO)

Kampaň k mocnej optike od O2 je inšpirovaná známou piesňou od Richarda Müllera (VIDEO) Reprofoto O2

Najnovšia kampaň od O2, ktorá sa zameriava na optický internet, je inšpirovaná skladbou Nočná optika od Richarda Müllera.

„Mocná optika sa hlási“ spieva Martin Madej v najnovšom kampaňovom videu, ktoré ukazuje, že optický internet od O2 sa dostane do každého kúta domácnosti. Ústredným motívom je rodina, ktorá sa dokáže komfortne spojiť cez videohovor z rôznych miest. V spote sledujeme dievča, ktoré v garáži trénuje na bicie a súčasne jej výkon sleduje dedko, ktorý vo svojej garáži opravuje auto.

„V kampani sme hľadali brandovo výrazný kód, ktorý bude jasne spojiteľný s témou optického internetu, a okolo ktorého postavíme náš magický príbeh,“ vysvetľuje Juraj Stehlík, senior copywriter z agentúry TRIAD. „Najznámejšou optikou na Slovensku je tá Nočná od Richarda Müllera a od toho momentu sme vedeli, že mocná optika sa hlási,“ dodáva Stehlík.

Kampaň v koncepte „magic moments“ pripravila agentúra TRIAD. Televízny spot režíroval Jonáš Karásek s pomocou produkčnej spoločnosti PROTOS PRODUCTIONS.

„Dnešná generácia užívateľov domáceho internetu nerieši iba to, aký internet bol dotiahnutý k ich dverám, ale aj či ho môžu mať naozaj v celej domácnosti – doslova v každom kúte. Aj z prieskumov vidíme, že hlavným faktorom pri kúpe internetu je jeho stabilita, spoľahlivosť a pokrytie celého domova. Práve preto v kampani odpovedáme na túto zákaznícku potrebu našim komunikačným posolstvom, ktoré znie – O2 vám prináša spoľahlivý optický internet s ponukou zariadení, ktoré vám rozšíria signál v celej domácnosti,“ povedal Michal Václavík, komunikačný expert v O2.

 V rámci kampane sa okrem spoľahlivého internetu promujú aj extendre, čo sú zariadenia, ktoré rozšíria WiFi signál do všetkých miestností. Ide o riešenie pre viacpodlažné domy, byty s rozlohou viac ako 70 m2, a tiež pre dvory alebo terasy.

Vizitka kampane:

Klient: O2 – Michal Václavík, Štefan Póša, Natália Sinay, Radka Rýzková, Veronika Vicenová
Agentúra: TRIAD
Creative director: Vlado Kurek
Chief Creative & Strategy Director: Martin Woska
Strategy: Monika Farkašová
Idea & Copywriter: Juraj Stehlík, Matúš Priehoda, Eva Matejičková
Art director: Kamil Krajniak
Social media: Soňa Kočková, Lenka Švančárová
Account director: Martin Pajerský
Account manager: Natália Blašková, Martina Bátorová, Veronika Poláková

Produkcia: PROTOS PRODUCTIONS
Režisér: Jonáš Karásek
Produkčný manažér: Andrea Mlynková

Originálna nahrávka: Richard Müller – Nočná optika
Aranžmán: Viktor Hazard
Spev: Martin Madej