Rozšírenie Skylink Live TV a voľne vysielaných programov

Od dnes, teda 31. 3. do 4. 5. sa prevádzkovateľ platformy sprístupnil 4 programy vo vlnom vysielaní. Ide o seriálový AMC, ktorý ponúkne pokračovanie šiestej série Živí mŕtvi: Počiatok konca alebo sériu akčných filmov so Spider-manom. Milovníkov dokumentov poteší Viasat History s programom Najzvláštnejšie nálezy a filmových fajnšmekrov nadchne kanál FilmBox Premium HD, na ktorom si každý užije to najlepšie z hollywoodskej scény.

 V priebehu marca Skylink rozšíril programovú ponuku v internetovej televízii Skylink Live TV. Novým programom, je lifestylový CANAL+ Domo.

Ďalšou novinkou sú programy HBO, HBO2, HBO3 vo vysokom rozlíšení. Tie si môžu pustiť všetci zákazníci s balíčkom Komplet, HBO Standard a HBO MaxPack.
"Pre deti sme rozšírili našu videotéku o dva ďalšie programy, takže sa teraz môžu pozerať na svoju obľúbenú rozprávku skutočne kedykoľvek. Minimax, ktorý je súčasťou balíčka Smart a vyšších, ponúkne seriál Môj kúzelný pes Waffle alebo Požiarnika Sama.
Na programe JimJam, ktorý je súčasťou balíčka Multi a vyšších, zabaví menších neposedníkov Bob staviteľ a Lokomotíva Tomáš," píše spoločnosť v tlačovej správe.