Igor Matovič: Nestačila im exemplárna poprava Mareka Krajčiho... Zobrali si aj moju hlavu

Igor Matovič sa na facebooku vrátil k ruskej vakcíne Sputnik V:

Sputnikom dnes už vo veľkom očkujú vo viac ako 50 krajinách sveta ... len na Slovensku si s ním naďalej niekto hrá svoju špinavú hru. Čo tam po ľuďoch, veď ide o geopolitiku! Vraj.
Nestačila im exemplárna poprava Mareka Krajčiho “za drzosť” kúpiť ruskú vakcínu a ísť to oznámiť na košické letisko. Zobrali si aj moju hlavu ... a stále nekončia. Krok za krokom už šiesty týždeň robia všetko preto, aby v tomto zápase dosiahli absolútny zvrat - úplne znemožniť použitie Sputnika na Slovensku ... cynicky a chladnokrvne, bez ohľadu na zdravie a životy ľudí na Slovensku. Bez ohľadu na 500 tisíc ľudí, ktorí sa inou vakcínou ako Sputnikom ani nezaočkujú.
Rád by som vám napísal narovinu, aké svinstvá je niekto schopný pre dosiahnutie tohto špinavého cieľa páchať. Teraz však na to čas nie je - zatiaľ budem mlčať, ako týždne doteraz a sústredím sa na podstatu - zabrániť tomu, aby sme o Sputnik definitívne prišli. Čo je v tejto chvíli, bohužiaľ, najpravdepodobnejší scenár. Držte palce. #OdvážneÚprimnePreĽudí✌️
ps. Nikdy sa nevzdávajte, lebo aj malý Dávid občas nájde ten správny kameň, ktorým zloží namysleného Goliáša,)