Po Tvojej tvári prichádza nová Tvoja MiniTvár znie povedome (VIDEO)

Markíza prinesie mimoriadny špeciál šou Tvoja MINI tvár znie povedome, v ktorej hlavnú úlohu hrajú deti.

Osem detí, ktorých rodičia sú známe osobnosti alebo z obrazoviek Markízy, počas zábavného večera predvedú, ako by vyzerali svetové aj slovenské hviezdy v mini verzii.

Deti sa budú na svoje úlohy usilovne pripravovať pod vedením troch koučov - choreografa Miňa Kereša, hereckého kouča Petra Brajerčíka a speváckej koučky Jany Daňovej. Veľkou podporou im budú mentori v podobe známych osobností.

Zástupkyňami dievčat budú: Katarína Čačíková, ktorej bude v štúdiu fandiť jej mamička - speváčka a moderátorka Mária Podhradská. Hviezdu Oteckov Izabelu Gavorníkovú podporí jej seriálový otec Vlado Kobielsky.

Mentorkou Zoe Kachútovej bude jej mamička, speváčka Mária Čírová. Palce svojej dcére Eme Kandráčovej bude držať Ondrej Kandráč.

Hviezdami chlapčenskej štvorice sú: Štefan Bugala, ktorého mentorkou je mamina Jana Daňová. Maroša Baňasa podporí jeho kolega z Oteckov Filip Tůma.

Svojho syna Olivera Boublíka bude sprevádzať jeho mama - herečka Karin Olasová. A podporou pre syna Petra Zvolenského bude jeho mamina Dominika Mirgová.

Reláciu odvysiela Markíza v nedeľu 16. mája.