Na obrazovky TV Doma sa vracia legendárna telenovela Divoký anjel, prinášame podrobnosti

Na obrazovky TV Doma sa vracia legendárna telenovela Divoký anjel, prinášame podrobnosti Foto: Doma

Dnes už kultový príbeh lásky krásnej a nespútanej Milagros a príťažlivého boháča Iva budú môcť diváci sledovať každý pracovný deň o 16:30 hod., vždy v dvoch častiach za sebou.

Po viac ako dvadsiatich rokoch od svojej premiéry sa vďaka televízii Doma od pondelka 18. júla 2022 vráti na slovenské obrazovky kultová argentínska telenovela Divoký anjel (Muñeca Brava). Nezabudnuteľný príbeh osudovej lásky chudobnej, ale zato nespútanej a sebavedomej Milagros (Natalia Oreiro), ktorú vychovávali rehoľné sestry, a príťažlivého boháča Iva Di Carla (Facundo Arana), je plný vášne, nenávisti, ale aj dobrodružstva a svojského humoru. Diváci si ho budú môcť vychutnávať každý pracovný deň o 16:30 hod., vždy v dvoch častiach za sebou.

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s príťažlivým Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria...

V hlavnej úlohe exceluje populárna herečka a speváčka Natalia Oreiro a jej nemenej slávny herecký kolega, Facundo Arana, ktorý tento rok dokonca navštívil Slovensko, keď bol pozvaný ako prekvapenie pre herečku Dominiku Kavaschovú v rámci obľúbenej zábavnej šou 2 na 1.

Divoký anjel je zábavným a napínavým príbehom o rodine, bohatstve, chamtivosti, klamstvách, ale hlavne o vášnivej neskrotnej láske. Zároveň je tiež prvou lastovičkou v rámci avizovaného návratu latinskoamerických telenoviel do programovej ponuky televízie Doma.