Kto je v skutočnosti ženích zo šou Ruža pre nevestu? (VIDEO)

Kto je v skutočnosti ženích zo šou Ruža pre nevestu? (VIDEO) Foto: Markíza

V novej reality šou televízie Markíza Ruža pre nevestu si mladý Slovák hľadá vysnívanú partnerku. Postupne sa bude zoznamovať a zbližovať s 18 ženami. Na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna.

 Kto je hlavný hrdina novej šou?

Je ním 29-ročný Tomáš Tarr. Pochádza zo Štúrova, ale už roky žije a pôsobí v Thajsku v Bangkoku. Podniká v kreatívnom priemysle, kde má množstvo klientov, ktorým sa stará o marketingovú podporu. Okrem toho investuje a pracuje na otvorení vlastného biznisu. Príležitostne sa venuje modelingu a herectvu. Napriek tomu, že nikdy nemal núdzu o ženy, zatiaľ sa mu nepodarilo nájsť tú pravú.

Odporúčame aj: Kto sú súťažiace v šou Ruža pre nevestu? A čím sú v reálnom živote? (FOTO)

„Ponuka účinkovať v šou Ruža pre nevestu je pre mňa výzvou a zároveň akýmsi dobrodružstvom na ceste hľadania lásky. Viaceré moje vzťahy v zahraničí stroskotali práve na kultúrnych rozdieloch či rozdielnej mentalite žien, na akú som bol dovtedy zvyknutý. Aj to bol dôvod, prečo som kývol na ponuku TV Markíza využiť možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu prostredníctvom tejto šou. Nájsť si v tomto hektickom období môjho života dievča zo Slovenska, s ktorým budem mať veľa spoločného a s ktorým môžem zdieľať svoje hodnoty a zápal pre prácu, bola pre mňa motivácia, ktorá v rozhodovaní jednoznačne zvíťazila,“ povedal Tomáš.

Odporúčame aj: Na Markízu prichádza Nevesta pre milionára s novým názvom Ruža pre nevestu, prinášame podrobnosti (FOTO)

Odporúčame aj: Obzrite si luxusnú vilu v Turecku, kde sa natáča Ruža pre nevestu (FOTO, VIDEO)