Skrytá vášeň sa vracia s novou sériou. Očakávajte však zmeny (FOTO)

Skrytá vášeň sa vracia s novou sériou. Očakávajte však zmeny (FOTO) Foto: Doma

Telenovela plná lásky, vášne a pomsty, ktorý uchvátil celý svet, je späť. Pribudnú úplne nové charaktery aj zápletky.

Keď sa v roku 2003 objavila Skrytá vášeň, okamžite sa stala hitom, predala sa do viac než 100 krajín a obľúbili si aj diváci na Slovensku. V roku 2022, takmer dve desaťročia po úplne prvej epizóde vzniklo pokračovanie Skrytej vášne. A iba o niekoľko mesiacov neskôr, od pondelka 19. júna 2023 o 15:15 hod., si nové časti pod názvom Skrytá vášeň - Príbeh pokračuje budú môcť každý pracovný deň a vždy v dvoch častiach za sebou vychutnávať aj diváci televízie Doma.

„Som veľmi rada, že na dnes už kultovú telenovelu Skrytá vášeň môžeme nadviazať jej úplne novým pokračovaním a potešiť tak všetky jej dlhoročné fanúšičky a fanúšikov. Televízia Doma tak opäť potvrdzuje, že prináša ten najatraktívnejší premiérový obsah v rámci žánru romantických seriálov a telenoviel,“ približuje Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Foto: TV Doma
V pôvodnej Skrytej vášni bol plán pomsty bratov Reyesovcov rodine Elizondovcov zmarený, lebo sa zamilovali do sestier Elizondových a stali sa jednou rodinou. O dvadsať rokov neskôr patria k najvplyvnejším rodinám v meste San Marcos, no ich pokoj sa začne rúcať, keď sa synovia Juana Reyesa a Normy Elizondovej - Erick a León, stanú hlavnými podozrivými zo zločinu. Napätie sa stupňuje, keď čelia starým a novým rivalom, skúmajú nové šance v láske a stretávajú sa s rôznymi výzvami, ktoré skúšajú puto, ktoré ich spája.

Tvorcovia v premiérových častiach posunuli známu romantickú značku na novú úroveň, čaro pôvodného seriálu však ostalo zachované. Nová Skrytá vášeň sa kompletne natáčala v historickom mestečku v Kolumbii.

Ponuku zahrať si v seriáli prijali všetci kľúčoví herci známi z pôvodnej série. A to aj vrátane kubánskej hviezdy Maria Cimarra, ktorý stvárňuje ikonickú postavu Juana Reyesa, a túto jar si na Slovensku zasúťažil v úspešnej tanečnej šou Let's Dance. Popri známych tvárach sa divákom predstaví aj nová generácia Reyesovcov.