Poznáme víťazku Pečie celé Slovensko 3! Pozrite si ten najdôležitejší moment (FOTO, VIDEO)

Poznáme víťazku Pečie celé Slovensko 3! Pozrite si ten najdôležitejší moment (FOTO, VIDEO) Foto: RTVS

V nedeľu spoznali diváci víťazku tretej série šou RTVS Pečie celé Slovensko. Majsterkou amatérskych pekárov a cukrárov na Slovensku sa stala Tímea Strnálová. Slávnostné finále prilákalo k obrazovkám Jednotky rekordný počet divákov – sledovalo ho takmer 600-tisíc ľudí.

Víťazkou druhej série šou Pečie celé Slovensko sa stala šikovná pekárka Tímea Strnálová z Levoče. „Do šou som sa prihlásila, aby som získala nové skúsenosti. Nevedela som, čo mám od toho očakávať no chcela som z toho vyťažiť a naučiť sa čo najviac. Peťka s Jožkou mi mnohokrát dali dobrú radu a uistili ma, že som sa správne rozhodla. Bernolákovo som opúšťala s veľmi pozitívnymi emóciami. Som vďačná všetkým, ktorí sa podieľali na tvorbe najsladšej šou, pretože tak ako bez tejto TOP 12, tak ani bez nich by táto relácia nebola taká, ako vidíte na obrazovkách. Za šesť týždňov vznikli priateľstvá a spomienky, ktoré mi navždy ostanú v srdci. Do súťaže som šla s tým, že skúsim šťastie a nikdy by mi nenapadlo, aby som túžila po vlastnej výrobni. No počas natáčania som postupne začala meniť názor a po finále sme sa s rodičmi rozhodli, že ma v tom podporia a verím, že čoskoro budem mať v Levoči aj vlastnú cukrársku výrobničku,” prezradila víťazka tretej série šou Pečie celé Slovensko.

Odporúčame aj: Toto je životný príbeh víťazky šou Pečie celé Slovensko 3 (VIDEO)

Čerstvá absolventka Univerzity v Prešove Tímea pochádza z Levoče a počas štúdia so športovým zameraním žila pol roka aj v Kanade. Pečenie je jej veľkým hobby a verí, že šou Pečie celé Slovensko jej pomôže posunúť sa v tomto smere na vyššiu úroveň a získa nové skúsenosti. V kuchyni sa zvŕta už od svojich 11 rokov, pred 2 rokmi objavila záľubu aj v kváskovaní a pred rokom v príprave makróniek. Jej športové vzdelanie sa s láskou k pečeniu kombinuje vo využívaní zdravších alternatív niektorých surovín a inšpiráciu zbiera najmä na internete.

Odporúčame aj: Vyšla kniha Pečie celé Slovensko 2 - 100 vybraných exkluzívnych receptov

RTVS pripravila pre divákov aj vianočný špeciál

Fanúšikovia šou Pečie celé Slovensko sa aj tento rok môžu tešiť na špeciálnu vianočnú epizódu obľúbenej relácie. Na Vianoce do pekárskeho stanu aj tento rok zavítajú známe tváre z televíznych obrazoviek. Zástery na seba oblečú speváčka Katarína Koščová, moderátor Martin Nikodým, herečky Dominika Kavaschová a Jana Kovalčíková, herec a scenárista Andy Kraus a herec a zabávač Peter Marcin. O titul vianočného majstra pekára zabojujú v dvoch pekárskych výzvach. V technickej výzve sa súťažiaci potrápia s prípravou včelích úlikov. V kreatívnej výzve ukážu svoje nápady a originalitu pri príprave vianočných rolád od výmyslu sveta. Vianočný špeciál šou Pečie celé Slovensko uvidia diváci už v nedeľu 17. decembra o 20.30 h na Jednotke.