Print this page

Hviezda seriálu Viola sa preslávila už ako tínedžerka, pozrite sa ako (FOTO)

Už 9. januára prichádza na obrazovky JOJ nový seriál Viola. V hlavnej úlohe uvidíte krásnu herečku a modelku, Francescu Chillemi. Tá odštartovala svoju kariéru v o niečo inej sfére.

Kto je filmová Viola?

Viola Vitale je okúzľujúca a veľmi príťažlivá mladá žena, ktorá odjakživa pracovala v obore módnej žurnalistiky. Jej život sa však od základov zmení, keď sa presťahuje z romantického francúzskeho Paríža späť do rodného hriešneho Palerma. Viola začne písať o kriminálnych prípadoch mesta.

No a práve v úlohe Violy uvidíte krásnu taliansku herečku a modelku, Francescu Chillemi. Tá sa stala v roku 2003 talianskou kráľovnou krásy. Mala vtedy len osemnásť rokov. Po výhre sa vrátila na Sicíliu, aby doštudovala. Prestížny titul krásy bol ale skvelým štartom jej hviezdnej kariéry.

Odporúčame aj: Na JOJ prichádza Viola, prinášame podrobnosti (FOTO, VIDEO)

Svoju krásu rozhodne využila aj v hereckej sfére a stala sa veľmi populárnou. V novom seriáli Viola si Francesca rozhodne získa aj vás. Druhou hviezdou seriálu je rozhodne aj pôvodom turecký herec Can Yaman, ktorý sa vďaka niekoľkým seriálom stal sexymbolom v Európe.