Na JOJ prichádza Viola, prinášame podrobnosti (FOTO, VIDEO)

Na JOJ prichádza Viola, prinášame podrobnosti (FOTO, VIDEO) Foto: JOJ

 Každý utorok a štvrtok bude televízia JOJ vysielať nový seriál Viola.

V talianskej romanticko-detektívnej novinke Viola uvidíte v hlavných úlohách krásnu taliansku herečku Francescu Chillemi a pôvodom tureckého herca menom Can Yaman. Ten je fanúšikom romantických seriálov rozhodne dobre známy. Svoje hlasy im prepožičali obľúbení slovenskí herci. V hlavných úlohách budete počuť Petru Vajdovú, ktorá prepožičala hlas práve Viole (Francesca Chillemi) a Kamil Mikulčík nadaboval Francesca (Can Yaman).

Foto: JOJ

Viola prichádza do Palerma a bude sa uchádzať o prácu novinárky v serióznych novinách. V prvom momente ju ale bude v uliciach čakať chaos a množstvo ľudí. Keďže má špeciálnu chorobu, kvôli ktorej vidí farby, ktoré reprezentujú emócie ľudí, nebude to pre ňu spočiatku jednoduché. Pohovor nebude nič moc a ľudia si tiež nedajú veľa námahy s milým správaním. Viola to ale nevzdá a bude sa zo všetkých síl snažiť zvyknúť si. Jej cieľom je totiž nájsť svojho otca, ktorý jej môže zachráni život. Do cesty sa jej ale pripletie krásny chlap.

Odporúčame aj: Hviezda seriálu Viola sa preslávila už ako tínedžerka, pozrite sa ako (FOTO)

Viola dokáže odhaliť páchateľov a pomáha polícii vo vyšetrovaní zločinov. Vďaka svojej výnimočnej vlastnosti, či skôr neurologickej poruche – synestézii, ktorá spája zmyslové vnemy, Viola vidí ľudí vo farbách, ktoré vyžarujú, a tie neomylne odhalia ich emócie. S istotou tak pozná nielen utajované city, ale aj povahu a zámery podozrivých, takže pri vyšetrovaní odhalí páchateľov skôr než profesionálny detektív. Viola si rozvíja schopnosť pochopiť skutočné zmýšľanie ľudí, s ktorými sa stretáva. Okrem svojich výnimočných zmyslov však skrýva ešte jedno oveľa väčšie tajomstvo, ktoré súvisí s jej skutočným dôvodom návratu do Palerma.