Zažite leto inak: VIP Summer Party v Cinema City spája skvelé filmy a jedlo

Zažite leto inak: VIP Summer Party v Cinema City spája skvelé filmy a jedlo

Čo spolu ladí viac ako popcorn a cola? Jedine leto a párty! Preto si pre vás Cinema City pripravilo už túto sobotu, 17. augusta, špeciálnu VIP SUMMER PARTY so skvelými filmovými novinkami a jedinečným menu, ktoré urobí váš večer nezabudnuteľným.

Letná párty v kine? Nič nemožné! Zažite už túto sobotu skvelý večer v Cinema City Eurovea, ktorý kombinuje to najlepšie z najlepšieho – filmové novinky, dokonalé jedlo a letnú atmosféru. Počas Cinema City VIP SUMMER PARTY sa môžete tešiť na welcome drink a špeciálne menu, ktoré pozostáva z domáceho burgru s hranolkami, karibských muffin s karamelovou omáčkou a zmrzlinou, a tých najlepších filmových noviniek. Atmosféru dokonalého letného večera podčiarknu darčeky od sponzorov Thomy, Carpathia, polohovateľné kožené sedadlá, neobmedzený popcorn, nachos a nealko nápoje.

Takzvaný letný vibe v kine doplnia najnovšie augustové filmy, spomedzi ktorých si každý nájde to svoje.

Fanúšičky a fanúšikovia romantiky sa môžu tešiť na filmovú adaptáciu knihy Končí sa to nami v hlavnej úlohe s herečkou Blake Lively stvárňujúcou filmovú Lily. Tá po otvorení kvetinárstva stretne neurochirurga Rylea, do ktorého je čoraz viac zamilovaná. Nedokáže však ignorovať jeho temnú stránku a po stretnutí svojej prvej lásky – Atlasa, sa jej vzťah s Ryleom obráti naruby. Ako to dopadne?

VIP SUMMER PARTY však prinesie aj príbeh muža, pôvodne šoféra autobusu, ktorý vybudoval jednu z najväčších a najobávanejších mafiánskych skupín v krajine. Film Miki je inšpirovaný skutočnými udalosťami a odráža divoké 90. roky.
Na sobotňajších plátnach si však môžete vychutnať aj sci-fi film Borderlands, v ktorom bojujú piati hrdinovia proti banditom, aby odhalili jedno z najvýbušnejších tajomstiev Pandory. Osud vesmíru môže byť v ich rukách – oni však budú bojovať za čosi viac: jeden za druhého.

Zastúpenie na VIP letnej párty budú mať aj marvelovky. Ryan Reynolds v úlohe drzého Deadpoola si rozhodne nebude dávať servítku pred ústa. Stojí pred ním náročná úloha – presvedčiť zúboženého bývalého X-mana Wolverina, aby sa k nemu pridal v súboji proti nebezpečnému nepriateľovi.

Na svoje si prídu aj milovníci animákov, ktorých čaká príbeh rozmaznaného a sebeckého kocúra Vilka z filmu Mačacia duša. Ten po strate posledného deviateho mačacieho života požiada o výnimku pre ďalších 9 životov. Tie aj dostane, no háčik je v tom, že každý z nových životov musí Vilko prežiť v inej podobe. Jeho mačacia duša sa tak postupne prevtelí do vtáčika, myšky, psíka a ďalších zvieratiek, z ktorých každé dá Vilkovi lekciu, aby sa z rozmaznaného domáceho miláčika mohol stať hrdina schopný myslieť nielen na seba, ale aj na druhých.

Lístky na VIP SUMMER PARTY a najlepšie miesta na sedenie si môžete zakúpiť online na www.cinemacity.sk alebo v pokladniach Cinema City Eurovea.