UPC rozširuje ponuku o sedem nových TV staníc

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA rozšírila programovú ponuku digitálnej káblovej televízie o sedem nových TV staníc. Ide o štyri stanice vo vysokom rozlíšení - filmové programy HBO2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD a Cinemax2 HD – a ďalšie tri nové stanice: hudobnú FajnRock TV, futbalovú Spartak TV a motoristickú stanicu Sport5.

Ponuka UPC DIGITAL po ich zaradení ponúka spolu 24 staníc v  HD kvalite. Stanice HBO 2 HD a HBO Comedy HD sa stávajú súčasťou balíčkov „HBO HD" (obsahujúci všetky HBO programy v štandardnom aj vysokom rozlíšení) a „Superfilm HD" (ponúkajúci všetky HBO a Cinemax programy v oboch rozlíšeniach). Stanice Cinemax HD a Cinemax2 HD sa stávajú súčasťou balíčkov „Cinemax HD" (obsahujúci všetky Cinemax programy v štandardnom aj vysokom rozlíšení) a „Superfilm HD .

FajnRock TV, ako napovedá samotný názov, je rockovou hudobnou stanicou. Popri etablovaným skupinám a interpretom poskytuje priestor aj novým, začínajúcim skupinám, vrátane českých a slovenským. Spartak TV je športová stanica, ktorá sa vo svojom vysielaní venuje najmä futbalovému klubu Sportak Trnava. Naopak, Sport5 sa zameriava na auto-moto športy a ponúka priame prenosy z pretekov, magazíny, diskusné relácie, reportáže.