Briti pripravujú pokračovanie rodinného seriálu Šesť v tom

Britský rodinný televízny seriál Šesť v tom (Cold Feet) z rokov 1997 až 2003, bude mať v roku 2016 pokračovanie. Oznámila to v britskej tlači herečka Fay Ripley, predstaviteľka jednej z hlavných rolí tejto úspešnej série.

Štyridsaťdeväťročná Ripley neváhala a ponuku na pokračovanie seriálu hneď prijala, pretože o tom ona i ďalší ľudia už dlhšiu dobu uvažovali. V rozhovore pre denník Daily Mirror ale pripúšťa, že sa obáva, či bude pokračovanie tak dobré ako pôvodné diely.

"Váham jedine v tom, aby to nebola blbosť. Uplynula desiatka rokov a stať sa mohlo čokoľvek. Dúfam, že v scenári nebude, že som veľa zoštíhlela, pretože to sa fakt nestalo!" zažartovala herečka, ktorej seriálovými partnermi boli John Thomson, James Nesbitt, Helen Baxendale, Hermione Norris a Robert Bathurst.

Kto nahradí Baxendaleovou, ktorej postava Rachel v závere seriálu pred zrakmi miliónov divákov zahynula pri autohavárii, anglická kráska Ripley neoznámila.

Šesť v tom je ľahko komediálny, romantický, ale miestami tiež vážny britský seriál. Zobrazuje horkosladký život troch párov v Manchestri, presne taký aký je, so všetkým, s láskou, nadšením, smiechom ale aj neverou, sklamaním a plačom. Preložený typicky britským humorom predstavuje divákovi svet obyčajných ľudí neobyčajným a pútavým spôsobom, uvádzajú distribútori seriálu.