DIGI Sport získala práva na španielsku La Ligu

 DIGI Sport získala práva na španielsku La Ligu FB El Clasico

Po Premier League a Lige majstrov UEFA prichádza na DIGI Sport La Liga.

DIGI Sport kúpil vysielacie práva na všetky zápasy, okrem jedného z každého kola, kde má právo druhého výberu práve Markíza a jej program Dajto. Toto pravidlo platí do konca tejto sezóny.

„Komplikované a zdĺhavé rokovania priniesli vytúžené ovocie a my už tento víkend prinášame predvianočnú nádielku v podobe španielskeho futbalu na DIGI Sport. Najbližšie tri sezóny sa slávne EL Clásico bude hrať pre slovenských divákov práve u nás. Vysielacie práva sme kúpili na územie Slovenska, takže zaraďujeme La Ligu na programy DIGI Sport 3 a 4. Prinášame pre milovníkov najlepšieho futbalu ďalší veľký projekt", povedal Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia, ktorá DIGI Sport prevádzkuje.

 

V sobotu, 19.decembra pôjde prvý zápas na programe DIGI Sport 3 od 16.00 hod: Valencia – Getafe a o 20.30 hod následne sevillské derby Real Betis – FC Sevilla.

V nedeľu DIGI Sport 3 prinesie o 18.15 hod duel Real Sociedad – Villareal a o 20.30 hod stretnutie Málaga – Atlético Madrid.

„ La Liga bude mať u nás náležitý priestor a vysielať ju budeme cez štúdiá s hosťami, tak ako tomu je v prípade anglickej Premier League, či Ligy majstrov. Fanúšikovia futbalu sa majú na čo opäť tešiť," povedal šéfredaktor DIGI Sport René Stern.

Španielska La Liga samozrejme prístupná aj zákazníkom mobilnej televízie DIGI GO.