Na Markíze začína chudutie s Extrémnymi premenami. Prinášame podrobnosti

Na Markíze začína chudutie s Extrémnymi premenami. Prinášame podrobnosti Foto: Markíza

 

 

V utorok 19. júla štartujú na TV Markíza premiérové časti reality šou Extrémne premeny: Nová šanca na život.

V nich si kondičný tréner Chris Powell spolu s manželkou Heidi posvieti na morbídne obéznych Američanov, ktorí majú silu so sebou niečo urobiť. Čaká ich pot, slzy, trápenie a zaťaté zuby. Ak však vytrvajú, na konci na nich čaká celkom nový život, zdravie a možnosť vyberať si šaty v normálnej konfekcii, píše televízia.

Kto je moderátor?
Moderátorom relácie aj atraktívny kondičný tréner Chris Powell. Práve on bude pomáhať morbídne obéznym Američanom zhodiť desiatky či stovky kilogramov a naštartovať ich život správnym smerom.

Extrémne premeny prinesú autentické príbehy. Budú mapovať ročnú cestu za vysnívanou postavou každého účastníka. Na jej konci sú odmeny v podobe plastickej operácie či odstránenia prebytočnej kože. A to je pre ľudí, ktorí vážia dvesto či tristo kíl priam životná motivácia.

V prvej časti sa vám predstaví len devätnásťročný baseballový hráč Ty z Oklahomy. Jeho baseballový talent je taký výrazný, že mu od útleho detstvá tlieskali všetci športovci po stojačky. Dnes však váži 218 kilogramov a kvôli svojej nadváhe sa nemôže aktívne venovať milovanému športu. Je preto odhodlaný zmeniť svoju váhu a opäť nastúpiť na ihrisko ako profesionál. V súčasnosti totiž nedokáže ani obehnúť ihrisko, a tak je jeho kariéra na bode mrazu. Na nálade mu nepridáva ani mama, ktorá je ťažkou alkoholičkou. Jediná myšlienka, ktorá ho drží pri živote je kariéra profesionálneho baseballistu. Podarí sa mu pozbierať sa?

Charita má tri deti a dve zamestnania

Ďalšou odvážnou dobrovoľníčkou je trojnásobná matka Charita so 140 kilami. Kedysi bola roztlieskavačkou no v súčasnosti na tanec a pohyb nemá ani pomyslenia. Korene jej nadváhy však siahajú do minulosti. Dievča zo silno veriacej rodiny totiž v devätnástich otehotnelo a rozhodlo sa pre potrat. Rodičom o tom nikdy nepovedalo, namiesto toho sa začalo divoko prejedať. Dnes doma nemá zrkadlá, nechce sa na seba vôbec dívať.

Ty a Charita sa pokúsia bojovať so svojou hmotnosťou s Chrisovou pomocou. Ich cieľ je jasný, schudnúť štyridsať percent zo svojej pôvodnej váhy a dosiahnuť tak svoj sen. Avšak cesta za vysnívanou postavou nebude ľahká a ich čaká rok tvrdej driny.