Detský Minimax modernizuje s novým 3D logom a obrazom 16:9

Detský Minimax modernizuje s novým 3D logom a obrazom 16:9

Televizní společnost Chello Central Europe výrazně inovuje jednu ze svých vlajkových lodí v portfoliu, dětskou stanici Minimax. V sobotu 23. března začne Minimax vysílat s novým logem v 3D provedení, v trojrozměrném zobrazení se premiérově představí vlastní postavičky Minimaxu a divácký zážitek bude dále posílen přechodem na formát obrazu 16:9. Modernizovaný vzhled podpoří intenzivní marketingová kampaň v České republice „Minimax miluje zvířátka".

Placenou stanici Minimax provozuje v Česku a na Slovensku společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Minimax je bezpečným prostředím pro děti od dvou do dvanácti let a jejich rodiče, vysílá hodnotné pořady přinášející kvalitní zábavu a vzdělání. I proto Minimax nechybí v nabídce desítek kabelových, satelitních a IPTV operátorů v Česku a na Slovensku. Nyní tato tematická televize výrazně osvěžuje svůj vzhled.

„Věříme, že nové 3D logo a trojrozměrné postavičky přilákají další diváky a potvrdí výjimečnou pozici Minimaxu v segmentu televizí pro děti," uvedl za provozovatele stanice Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Vlastní postavičky Mini, Max, pes Bumbrlíček a kočička Micka jsou oblíbenou a tradiční součástí vysílání Minimaxu. Vznikly v roce 2006 po intenzivní dvouleté tvůrčí práci. U příležitosti představení nového loga se dočkaly trojrozměrného provedení, díky kterému vypadají a vystupují skutečněji.

Televizní kanál Minimax již před časem získal sympatie také zadavatelů reklamy. „Oceňují zejména velké množství premiérových pořadů s výchovným a nenásilným obsahem a profesionální český dabing. Z těchto důvodů patří Minimax k pilířům dětské nabídky v rámci portfolia námi reprezentovaných stanic," uvedl Petr Majerik, Managing Director mediazastupitelství Atmedia.

V březnovém a dubnovém vysílání Minimaxu se objeví premiérové pořady, v nichž vystupují především zvířata, která malí diváci tolik milují. Uveďme například populárně-vzdělávací cyklus „Poznáváme přírodu" či seriály z jezdeckého prostředí „Horseland" a „Lenin ranč".

Do segmentu dětských stanic provozovaných Chello Central Europe patří vedle Minimaxu také Megamax, který cílí na chlapce ve věku od 7 do 14 let.