Nakupujte v Lidli a ušetrite niekoľko drahocenných minút

Spoločnosť Lidl Slovenská republika štartuje od utorka 2. apríla 2013 súťaž o štýlové skútre značky Vespa.

 

 

Pripravili sme si pre vás celkovo 29 týchto obľúbených dopravných prostriedkov - jeden za každý aprílový deň, počas ktorého budú naše predajne otvorené. Zapojiť sa do súťaže o model LX 50 2T sa môže zapojiť každý, kto do 30. apríla 2013 nakúpi v Lidli aspoň za 15 eur a pošle SMS s kódom z účtenky.

Zabojovať o obľúbené skútre v štyroch farebných vyhotoveniach môžete každým nákupom v Lidli v hodnote minimálne 15 eur. Stačí si len odložiť účtenku a odoslať SMS správu v tvare "LIDL (medzera) VESPA (medzera) 24-miestny kód z účtenky" na číslo 6661. V prípade, že dostanete spätnú textovú správu, ktorá potvrdzuje Vaše zaradenie do súťaže, ste už k výhre o krôčik bližšie. Vaša šanca na úspech sa zvyšuje každým ďalším nákupom nad 15 eur, počet zaslaných kódov na osobu totiž nie je limitovaný. Každá SMS však môže obsahovať iba číslo z 1 účtenky. Do losovania môže byť zaradený len kód z účtenky z nákupu, ktorý bol uskutočnený v čase konania súťaže.
Súťaž za nákup v Lidli o jeden zo symbolov Talianska prebieha od 2. do 30. apríla 2013. Dvadsať deväť výhercov obľúbeného skútra bude náhodným výberom vylosovaných po skončení súťaže z celkového počtu prijatých správnych súťažných SMS.
Neváhajte, nakupujte v Lidli a možno práve Vy odídete na novučičkej a štýlovej Vespe.
Viac informácií nájdete na stránkach www.lidl.sk a www.facebook.com/lidlslovensko.