UPC rozširuje televíznu ponuku o TV WAU

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, najväčší káblový operátor na Slovensku, v pondelok 15. apríla rozšíri programovú ponuku digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL o nový slovenský televízny kanál TV WAU.

Ide o televíznu stanicu určenú najmä pre ženy, ktorá prinesie na obrazovky relácie o životnom štýle, bývaní, varení, nakupovaní, ako aj rôzne magazíny o rodičovstve, svadbách a iných "ženských" témach. TV WAU sa v ponuke digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL stane súčasťou základného balíčka Digital ENTRY, a tým automaticky aj Digital BASIC a Digital Exclusive.

O UPC DIGITAL: Digitálna káblová televízia UPC DIGITAL ponúka spolu viac ako 130 programov všetkých žánrov, vrátane 16 staníc v HD kvalite. Okrem bohatej programovej ponuky a vysokej kvality obrazu a zvuku, diváci vysoko hodnotia najmä celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a ponúkajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie. Či už ide o možnosť nahrávať až 4 programy súčasne, pozastavenie programu a následný návrat k sledovaniu od okamihu zastavenia, prehľadný elektronický programový sprievodca, možnosť nastavenia jazykovej verzie a celý rad ďalších. Službu UPC DIGITAL v súčasnosti využíva viac ako 125 000 domácností, a jej výhody a prednosti môžu v súčasnosti využívať obyvatelia 25 slovenských miest.

Viac informácii o službách a zariadeniach ponúkaných spoločnosťou UPC záujemcovia získajú na infolinke 02 / 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na stránke www.upc.sk, na profile UPC na Facebooku, alebo osobne na zákazníckych strediskách.