Ringier Axel Springer Slovakia rozširuje kuchársku edíciu Recepty zo života o - Uvarené do 30 minút

Najobľúbenejšia kuchárska edícia na Slovensku sa tentoraz rozrástla o titul, ktorý ponúka nielen chutné, ale hlavne rýchle recepty. Vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia spustilo 15. apríla 2013 predaj knihy Recepty zo života 27 – Uvarené do 30 minút.

Pri príprave ďalšej knihy z edície Recepty zo života sme mysleli na tých, ktorí radi varia, ale neradi v kuchyni strávia príliš veľa času. S našou novou kuchárkou s receptami od čitateľov týždenníka Život si ukuchtíte rýchlo a chutne už za pol hodiny.

Recepty z knihy Uvarené za 30 minút pokrývajú celú škálu pokrmov. Vyberať si môžete zo sýtych polievok, rafinovaných bezmäsitých jedál či sladučkých múčnikov. Na svoje si prídu aj milovníci mäsa a nezabudli sme ani na studenú kuchyňu, šaláty a nátierky. Vyše stovky overených receptov vás presvedčia o tom, že veľmi dobre navariť sa dá aj rýchlo.

Po úspešnom predpredaji sa kniha Recepty zo života 27 – Uvarené do 30 minút začína dnes 15. apríla 2013 distribuovať. Za cenu 8,90 € si ju môžete zakúpiť vo vybraných kníhkupectvách alebo osobne v sídle vydavateľstva. Objednať sa dá aj naďalej elektronicky na e-shope Kucharky.sk, kde milovníci varenia majú možnosť dokúpiť si aj staršie diely edície Recepty zo života.