Best FM: Julo alias Python je Best FM!

Best FM predstavuje ďalšiu novinku vo vysielaní. Od mája pribudne na Best FM piatková večerná show s Julom alias Pythonom.

„Som rád, že sa nám podarilo dohodnúť na spolupráci s niekým, kto je ikonou slovenského éteru. Pre Best FM a jeho poslucháčov tak bude večerná show Jula alias Pythona jednoznačný prínos," povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.
Večernú piatkovú show bude moderovať legenda slovenského éteru Julo alias Python. Na frekvenciách rádia Best FM si ju budete môcť vypočuť vždy piatok od 19:00 do 22:00. Večerná show bude pozostávať z klasických hitov, najmä z rokov 80-tych, okorenená o legendárne moderovanie Jula alias Pythona.
„Som rád, že vďaka Best FM sa môžem vrátiť do éteru a k svojim poslucháčom. O to viac, že pre poslucháčov budem môcť hrať hudbu, ktorá mi je blízka a ktorá ma sprevádzala celým životom," povedal Julo alias Python.
Nasadenie piatkovej večernej show s Julom alias Pythonom je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality, ako aj spolu so spustením spoločensko-politickej diskusie Dialógy s Richardom Dírerom. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM.
O rádiu Best FM
Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Hornom Považí a na Záhorí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk a na facebookovskej fanpage www.facebook.com/BestFM.sk