Detský Megamax štartuje v balíčku Kombi služby Magio Sat

Dětský televizní kanál Megamax výrazně rozšiřuje svoje pokrytí na Slovensku. S platností od dnešního dne jím operátor Slovak Telekom obohatil balíček Komplet služby Magio Sat a Megamax se stal dostupný pro všechny stávající zákazníky s tímto balíčkem.

Megamax je jediná plně česky mluvící placená stanice na trhu, která je speciálně vytvořena pro chlapce ve věku od sedmi do čtrnácti let. Na Slovensku a v Česku ji provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.
Brána do světa superhrdinů, takový je Megamax. Pravidelně přináší špičkové animované i hrané seriály. Dlouhodobými hvězdami v programové nabídce Megamaxu jsou globální hity jako Gormiti, Transformeři, Lego Ninjago, Battle Force, Iron Kid nebo Metajets.
„Megamax má chlapce pobavit a také podpořit jejich zájem o aktivní trávení volného času. Věřím, že se v nabídce služby Magio Sat stane vyhledávaným a oblíbeným kanálem," uvedl za provozovatele stanice Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.
Megamax vysílá 15 hodin denně – od 7.00 do 22.00 a s kompletním českým dabingem.
Dětský segment není pro Chello Central Europe nový, už řadu let provozuje úspěšnou placenou televizi Minimax určenou nejmladším divákům ve věku od čtyř do osmi let.

Více o televizi Megamax
Televizní kanál Megamax je tajnou cestou do světa superhrdinů. Postavy, které prožívají ty nejodvážnější sny dospívajících kluků, lákají odvážné mladé diváky především ve věku od 7 do 14 let, aby se připojili k jejich vzrušujícím dobrodružstvím. Mezi nejznámější pořady patří Hot Wheels, Gormiti, Ninjago, Transformers nebo Kód Lyoko.