Spoločnosť 7 PLUS predstavuje aplikáciu Stánok 7 Plus pre Android

Vydavateľský dom SPOLOČNOSŤ 7 PLUS dnes predstavila aplikáciu Stánok 7 Plus pre tablety a telefóny s operačným systémom Android. Zároveň spustila stránku www.pluska.sk/aplikacie, na ktorej nájdu používatelia súhrn všetkých aplikácií z bohatého portfólia pre operačné systémy Apple iOS, Android a Windows 8.

Aplikácia Stánok 7 Plus je virtuálny novinový stánok s prehľadnou ponukou 22 časopisov, ktoré vydáva SPOLOČNOSŤ 7 PLUS - Plus 7 dní, Zázračný svet, Šarm, Báječná žena, EMMA, Brejk, Dobré jedlo, Mamina, Pekné Bývanie, Zdravie, Záhradkár, Navarené napečené, Poľovníctvo a rybárstvo, Bobík, Ohník, Včielka, Zornička a rôzne tematické špeciály.

Časopisy je možné nakupovať prostredníctvom mobilných platieb MyPay. Je to jednoduchý systém, ktorý po registrácii telefónneho čísla v aplikácii pri nákupoch automaticky sťahuje poplatky z mobilného kreditu. Účet za nákup je pre používateľov zahrnutý v mesačnej faktúre od telekomunikačného operátora.

Systém MyPay umožňuje všetky časopisy – či už ide o jednotlivé nákupy alebo predplatné – nakupovať za priaznivé ceny s atraktívnymi zľavami. Každý predplatiteľ získa viacero výhod – rýchlejší prístup k novému vydaniu časopisov ale zároveň aj bezplatný prístup do bohatého archívu.

Stánok 7 Plus pre Android je dostupný pre všetky typy tabletov. Dopĺňa tak Stánok 7 Plus pre Apple iPad a tablety a počítače s operačným systémom Windows 8.

SPOLOČNOSŤ 7 PLUS prevádzkuje nasledujúce aplikácie: Pluska.sk pre Apple iPhone, Stánok 7 Plus pre Apple iPad, Android a Windows 8, Včielka HD pre Apple iPad, Plus 7 dní pre Apple iPad, Plus Jeden DEŇ pre Apple iPad, EMMA Svadba a EMMA Shopping pre Apple iPad, Pluska.sk Počasie a Pluska.sk Horoskopy pre Windows 8.