Latinák sa neschoval na najväčšom letnom žúre pod Tatrami ani vďaka rekordnej účasti

Ostatnú augustovú sobotu (17.8.) sa pri popradskom AquaCity konala tretia zastávka jubilejnej piatej série najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda.

 

 

Počasie, skvelí interpreti, zohraná a mimoriadne obľúbená moderátorská dvojica Fun rádia Junior a Marcel a hlavne úžasné obecenstvo vytvorili tú pravú festivalovú atmosféru. Pódium a publikum si medzi sebou odovzdávali takú silnú energiu, že málokto dokázal obsedieť a nespievať.

Počas päťročnej histórie Fun rádio Dohody je práve tá, pod Tatrami, známa najsilnejšou návštevnosťou. Nebolo tomu inak ani tento rok a herec Lukáš Latinák, ktorý sa ako divák prišiel pozrieť na vystúpenie skupiny Polemic, dúfal, že sa v niekoľkotisícovom dave schová. To však netušil, že ho objavia Junior s Marcelom a vytiahnu ho na pódium. Nakoniec celkom ochotne polemikov a ich novú skladbu Dáma, v ktorej klipe aj sám účinkoval, uviedol. Video

Okrem spomínaných, vystúpili v Poprade ďalšie festivalové stálice ako Horkýže Slíže, Majk Spirit, Ego, AMO & Band či Helenine oči. Priaznivci rockovej hudby si prišli na svoje vďaka mladým a talentovaným skupinám Rock Reunion a Reverz Park.

Po koncertoch ponúkli všetkým tancachtivým svoje tanečné mixy DJ-i Fun rádia DJ Carlo a DJ Milan Lieskovsky.

Kto doposiaľ nestihol ani jeden najväčší letný žúr, má poslednú šancu prísť na štvrtú a záverečnú Fun rádio Dohodu v sobotu 31. augusta 2013 do Košíc do areálu Anička.

Poradie účinkujúcich spolu s ďalšími informáciami o podujatí na www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.

Vstupenky je možné kúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.sk. Fun rádio Dohoda vychádza v ústrety aj mladým rodinám - deti s výškou do 130 cm majú vstup zdarma.