IKEA mení otváraciu dobu, počas júla ponúka vyzdvihnutie objednávok zdarma

Spoločnosť IKEA od 1. augusta 2022 upravuje otváraciu dobu svojho obchodného domu v Bratislave. Zákazníci ho po novom budú môcť navštíviť každý deň od 10:00 do 20:00 hod. IKEA zároveň rozširuje možnosti a kapacity online služieb, ktoré poskytuje jej zákaznícke centrum. Do 31. júla 2022 môžu členovia IKEA Family využiť aj možnosť bezplatného vyzdvihnutia objednávok v obchodnom dome IKEA v Bratislave.

Obchodný dom IKEA v Bratislave bude mať od 1. augusta 2022 otvorené denne od 10:00 do 20:00 hod. Od augusta sa mení aj prevádzková doba zákazníckeho centra, ktoré ponúka na diaľku celý rad služieb od objednania cez riešenie reklamácií až po plánovanie.

Zákaznícke centrum bude dostupné od 8:30 do 19:00 hod., pričom IKEA posilňuje aj jeho služby a kapacity. Zákazníci môžu využiť na komunikáciu napr. nového chatbota, ktorý bude fungovať nonstop. Pribudne aj možnosť komunikácie prostredníctvom webkamery, pomocou ktorej budú môcť zákazníci pracovníkom centra napr. ukázať poškodenie výrobku alebo ľahšie vysvetliť, aký náhradný diel potrebujú. Navýšené budú aj kapacity pre plánovanie na diaľku, konzultácie, riešenie problémov s objednávkami alebo reklamáciami. IKEA zároveň posilní kapacity zákazníckej podpory prostredníctvom telefónu, e-mailu alebo sociálnych médií.

Otváracie hodiny plánovacieho štúdia Košice ostávajú bez zmeny. Budú rovnaké ako prevádzkové hodiny nákupného centra, a to pondelok až nedeľa od 9:00 do 21:00 hod.

Službu Klikni a vyzdvihni môžu zadarmo využívať členovia IKEA Family na vyzdvihnutie v obchodnom dome IKEA Bratislava. Ponuka platí na objednávky vytvorené od 25. júna do 31. júla 2022 a do vypredania voľných kapacít. Poplatok za službu bude automaticky odpočítaný pred vykonaním platby za objednávku.